• Snova

    Kärringar på väntabarn gympan!!!

    Så har vi det på Friskis & Svettis, Kungsholmen i STHLM... Jag kanske är sniken/känslig men ärligt talat så tycker jag att de ska hålla sig därifrån. Jag går på en del baspass med fullt med pensionärer och tycker att det är sååå skönt att slippa dem på väntabarnpassen. Men ett par lyckas ta sig in ändå, morr!

    Är jag överkänslig?
    Är det likadant på andra väntabarnpass i STHLM/landet?

    Kopierar en insändare jag nyss skrev till Friskispressen; (vaddå mkt tid över? )

    "Jag väntar barn och gillar Friskis Väntabarn pass. Stör mig dock på att det är en del äldre damer som går på dem... Förstår att det är bekvämt för er då det inte är så mkt folk och prickpass (billigare) trots att klockan är 18 (primetime).

    Däremot är det skönt för oss att få en stund med andra gravida och att kunna prata om knipövningar eller "intima" saker med folk i samma situation. Då är det inte speciellt trevligt med "sega damer" på gympagolvet. Det finns så många andra pass för er, detta är det enda vi har så låt oss ha det i fred, snälla!

    Tack från Snova och Lillan i magen"

    Sega damer kan man tolka på olika sätt, praktiskt! Parenteserna skrev jag nu för att icke Friskismedlemmar skulle fatta.

  • Svar på tråden Kärringar på väntabarn gympan!!!
  • mette

    Fast jag tror inte snova anmälde mig. Jag försvarade henne ju!

  • JohPet

    Det vore synd om tråden försvinner för det vore intressant att se vad du får för svar från Friskis. Tycker att du har helt rätt i att det bör respekteras vad det är för gympatyp. Sen kan det ju vara så att Friskis har den policyn att fylla upp lediga platser som finns kvar med andra (tex ickegravida på gravidgympan).

  • mette

    Jag blir mest upprörd över att alltid, oavsett vad man startar för tråd, så ska nån börja bråka om urlöjliga detaljer eller slå ner på ordval etc.

  • sweet p

    kontiga dator, hade ju inte skrivit klart ggrrr...(grav.hormoner? )

    hade också blivit sur om det enda passet jag kunde gå på, OCH betalar fullpris för, var fullt pga av icke gravida!
    Jag skulle t.ex aldrig ställa mig på handikapps p-plats (kanske att ta i som jämförelse...)men det finns ju de som gör det.

    om det nu är så att väntabarn passen passar äldre också, så tycker jag att man kan ta upp det med anläggningsansvarig och be dem se över passen.

    kan inte förstå att TS blivit anmäld?? för vad?? detta är väl ett öppet diskutionsforum som man väljer att vara med i eller inte?

  • tuva74

    mette: det var absolut inte dig jag menade att snova skulle anmält!

  • Norahs mamma

    Man kan anmäla ALLA inlägg men för att få en tillsägelse eller varning krävs det att inläggsskrivaren gjort nåt fel!

    Om man inte tänker innan man skriver så blir man anmäld, och Snova har skrivit endel olämpliga saker... Om anmälningen var ogrundad så händer inget...

  • Snova

    Norrland, jag var precis och tränade men på ett vanligt pass. Fick avbryta och gå hem pga magsmärtor dock. Första ggn det inte kännts bra att träna!

    Siktar hårt på väntabarn passet imorgon och ska då prata med personalen på lokalen. Detta innan jag kontaktar högre ort. Tror ej det kommer ge ngt men vi får se. Blir ni nöjda då alla som bara påpekat hur fel jag gör? Fast jag har ju redan skrivit insändaren och det var ju inte bra enligt er...ajdå!

  • Isolde
    Uppenbarligen fungerar det inte att diskutera längre i den här tråden. Därför stänger vi den med omedelbar verkan.

    Inga fler inlägg, alltså! Den som trots allt skriver riskerar en varning för moderatortrots.

    /Moderator
Svar på tråden Kärringar på väntabarn gympan!!!