• Snova

    Kärringar på väntabarn gympan!!!

    Så har vi det på Friskis & Svettis, Kungsholmen i STHLM... Jag kanske är sniken/känslig men ärligt talat så tycker jag att de ska hålla sig därifrån. Jag går på en del baspass med fullt med pensionärer och tycker att det är sååå skönt att slippa dem på väntabarnpassen. Men ett par lyckas ta sig in ändå, morr!

    Är jag överkänslig?
    Är det likadant på andra väntabarnpass i STHLM/landet?

    Kopierar en insändare jag nyss skrev till Friskispressen; (vaddå mkt tid över? )

    "Jag väntar barn och gillar Friskis Väntabarn pass. Stör mig dock på att det är en del äldre damer som går på dem... Förstår att det är bekvämt för er då det inte är så mkt folk och prickpass (billigare) trots att klockan är 18 (primetime).

    Däremot är det skönt för oss att få en stund med andra gravida och att kunna prata om knipövningar eller "intima" saker med folk i samma situation. Då är det inte speciellt trevligt med "sega damer" på gympagolvet. Det finns så många andra pass för er, detta är det enda vi har så låt oss ha det i fred, snälla!

    Tack från Snova och Lillan i magen"

    Sega damer kan man tolka på olika sätt, praktiskt! Parenteserna skrev jag nu för att icke Friskismedlemmar skulle fatta.

  • Svar på tråden Kärringar på väntabarn gympan!!!
  • Snova

    Troligen och pensionärer kan vara minst lika ilskna som gravida!

  • hailey
    pensionärer vs gravida käppar vs magar
    jag håller i vadhållningen!
  • Liwa1

    Varför har du inte ens tagit upp det med dom som arbetar där?
    Dom kanske har tyckt att det är okej och inte uppfattar det som några problem då ingen sagt till. Det känns lite fånigt att du som en person inte ens kan säga till den som håller passet/arbetar där vad du tycker. Utan om du skrivit under med nick och inte riktiga namn i ett brev till dom så är det ganska fånigt anser jag av dig.

    Självklart är att det är ett gravidpass och ska då vara det om intet annat står om det. Sen att prata under passet?! Man är där för träna. Som instruktörer uppskattar man inte en massa prat under passen så klart.

    Man behöver inte heller vara otrevlig och gå fram till pensionärer och fråga om dom är gravida. Det är kanska låg vett och etikett.

    Men som sagt var dom har ett gravidpass och då ska det vara för gravida. Fråga varför det inte är så och säg att du inte uppskattar det nästa gång du är där

  • Trinity

    Vad trött jag blir på kommentarer om att det är dina gravidhormoner som spökar! Man tappar inte all sans och vett bara för att man har en bebis i magen...

    Jag håller helt med TS, är det ett "vänta barn-pass" så är det. Inte skulle man själv gå på ett senior-pass bara för att komma lite billigare undan. Självklart måste man sluta att släppa in de som inte "hör hemma" på respektive pass, för en vacker dag så är passet fullt och en gravid måste vända och gå hem och då är det lite sent att göra något åt saken. Ring och prata med någon ansvarig på F&S huvudkontor, jag är övertygad om att de inte är medvetna om "problemet".

    Liwa1 - Det är väl ingen som har sagt att de brukar prata under passen? Det TS menar är väl att det är trevligt att prata lite med andra i samma situation innan och efter passet, eller har jag missat något?

  • Ekorrfamiljen

    Liwa1: jag tolkar det som att hon skrev under med sitt nick nu för att inte avslöja sitt riktiga namn.

    Jag skulle också bli "sur" om pensionärer snikar sig med överallt bara för att det blir billigare. Som sagt, vi går ju inte på seniorpassen. Än..

    Ekorren.

  • Ekorrfamiljen

    Förresten Snova. Nästa gång kanske du ska gå fram till en av tanterna och säga nåt i stil med: "Grattis! Ja, man har ju hört att medelåldern för gravida är hög i Stockholm, men du måste ju tillhöra rekorden!"

    Ekorren.

  • Peak

    jag tycker också det är självklart att gravida går på gravidpassen - varför "släpper man in" andra? Då kan det ju heta "klenispass" haha nej förlåt, men ni fattar hoppas jag. (är gravid själv )

  • Peak

    ekorrfamiljen - haha *skrattar så jag ligger dubbel* ja den var bäst! Snova ta den kommentaren!!

Svar på tråden Kärringar på väntabarn gympan!!!