• peppis1

    Tävling: Ibland blir det inte som man tänkt sig. Vinn bok av Petra Krantz Lindgren

    för några veckor sedan hade min man o dotter varit hos hans mamma o när dom kom hem sa dom att lillan va lös i magen. tänkte inge mer på det sånt som händer. men morgonen efter så kommer vår lilla tjej upp i sängen (som hon brukar) jag som sovit lite dåligt sover lite till, tills jag vakna av att min dotter strök mig på kinden då jag ska ta hennes hand och hålla den känner jag hur de är kletigt och jag panik sätter mig upp, sagt o gjort de var bajs över hela mig, henne och sängen, min reaktion va att jag i panik lyfter upp henne springer längst huset  medans jag stor tjuter ,sätter henne i bidén, hon sitter o skrattar o säger "mamma kaka bajs" o jag gråter byter snabbt sängkläder o springer ner med oss i duschen, när hon tittar på mig ger mig en puss o säger " bala kak" försvann förtvivlan och jag börja tok skratta o vi tog ett långt morgon bad istället.

    tror ingen vill vakna så men ganska roligt när man tänker på de så här i efter hand och de va ju bara synd om min lilla älskling som va så lös så blöjan inte hjälpte.

    min motivering är att jag vill få alla tips jag kan få att förstå och uppmuntra min dotter i just den punkten då de inte alltid va självklart när jag växte upp, så de är en enormt viktig del för mig. och gärna för min makes skull också då han har riktigt svårt för de här med känslor så tror de hade varit bra för oss båda.

  • peppis1

    har någon fått svar när dom skickat pm? har nämligen skickat för längesedan inge svar o ingen bok :/

Svar på tråden Tävling: Ibland blir det inte som man tänkt sig. Vinn bok av Petra Krantz Lindgren