Inlägg från: marmik |Visa alla inlägg
  • marmik

    Bonusbarnens pappa krånglar

    OM pappan säger till skolan att han inte tillåter att du är med på mötet så är de skyldiga att säga till dig att du inte får vara med.

  • marmik
    Gexors skrev 2014-09-05 12:46:55 följande:
    Spelar ingen roll, har dom gemensam vårdnad så kan inte pappan bestämma det helt på egen hand utan att mamman får säga emot!
    Är du säker på det? Min man arbetar i skolan och eftersom vi har strul med biomamman är han ganska insatt i hur det fungerar...
  • marmik
    Gexors skrev 2014-09-05 14:39:55 följande:
    båda föreldrarna har ju lika mycket att säga till om... Men fortfarande så kan inte pappan bestäma det på egen hand OM dom har gemensam vårdnad.
    Nä och då kan ju inte mamman heller på egen hand bestämma att bonuspappan får vara med eller hur?
    såärdet skrev 2014-09-05 14:42:36 följande:
    fast är det verkligen så? jag är lärare och har aldrig hört detta från min chef alls. 

    V gör upp med vårdnadshavarna vem/vilka som ska komma. Säger då eleven eller vårdnadshavaren att en bonusförälder ska med eller kanske ibland nån annan släkting så får de för oss  (nu jobbar jag inte med små barn, kanske ska tilläggas)

    Nä det är många skolor som inte informerar ordentligt eller ens vet hur det fungerar, t ex att skolan är skyldig att informera båda vårdnadshavarna brukar inte fungera ordentligt utan de informerar en förälder och litar sen på att föräldrarna pratar med varandra.
  • marmik

    Tolka mig nu inte som att jag tycker att det är rätt att TS utesluts, särskilt när pappan inte är engagerad själv....

Svar på tråden Bonusbarnens pappa krånglar