• Anonym (ts)

    Er värsta arbetsdag någonsin?

    Idag blev jag tillsagd för något som min kollega hade gjort fel (vi är båda ekonomer på samma företag). Min chef visste att kollegan var ansvarig men kallade in oss båda på möte.

    Inte min värsta arbetsdag någonsin men inte långt ifrån heller.

    Min värsta arbetsdag någonsin var på min förra arbetsplats där min chef kallade in mig i ett avlägset rum, blockerade dörren och vrålade åt mig i 10 minuter för att jag hade kollat min Facebook på arbetsliv. Hotad blev jag också.
    Jag har aldrig varit så rädd.
    Facket och högre chefer blev indragna och jag blev sjukskriven pga ångesten händelsen gav mig. Fick en ursäkt av min chef men valde ändå att säga upp mig.

    Så, berätta om er värsta arbetsdag!

  • Svar på tråden Er värsta arbetsdag någonsin?
  • fannybk

    Jag jobbade i en förskoleklass och samlade de sex barnen som var kvar på eftermiddagen. Vi läste en bok och åt äpple innan vi skulle gå vidare till den gemensamma avdelningen. När vi precis hade satt oss säger en elev att han har ont i magen och vill ha ett glas vatten. När jag är halvvägs till köket hör jag hur alla barnen skriker från mysrummet, vänder tillbaka och där står eleven med ont i magen och har spytt över halva golvet och upp på ena väggen och dörren! Eftersom eleven spytt vid dörröppningen kom inte de andra barnen ut ur rummet. Jag fick ut den sjuka eleven till toaletten där han fortsatte spy och hämtade en kollega som fick hjälpa mig att lyfta ut de andra barnen över spyan. Efter att ha lämnat över den sjuka eleven till pappan och lämnat resten av eleverna på den gemensamma avdelningen var det bara att torka upp spyan i mysrummet och på toaletten. Jag har extrem kräk- och magsjukefobi! Jag var dessutom i början av en graviditet och mådde redan illa och allt luktade mycket starkare. Efteråt spritade jag mig upp till armbågarna och när jag kom hem duschade jag länge, länge och spritade igen. Två dagar senare var halva klassen hemma och var magsjuka och även två av mina närmsta kollegor. På nåt sätt lyckades jag hålla mig frisk!

  • uska81

    Sweet Sofia: vadå dum? Jag fick ingen ersättning! Denna chef följde inte lagar och regler. Hon manipulerade hela personalgruppen. Trodde det var chefen som var dum?! Inte fan var det jag!!!

  • David2

    Hej Jag rökte fet en gång på typ... ett hotelrum innan jag skulle in och bygga på Mässan. Jag snea ur som fan du vet, fattade ingenting haha Iallafall så står jag där, mitt bland skittråkiga människor du vet. Sen får jag reda på att jag ska dra upp en jävla ... vafan heter det.. skitsamma. Slutade iallafall att jag klarade mig. Sen åkte man hem till hotellet. Jag har varit i hotell kanske....5 gånger i mitt liv, men bara på jobb. 5stjärniga du vet . Haha ne nu skämtar jag med er Min andra värsta dag var när jag jobbade i resturang. Man kom dit skit sne. Massa jobbig jävla dunkmusik, det luktar bacon och de står en hög med wellpap från golv till tak som ska vikas ihop till 1,5cm sen ska man anteckna allt också. Iallafall... Jag står där, klar med alla det ovannämda uppgifter. Men det är nu som själva jobbet börjar. Jag ska stå vid en diskstation, men ändå inte. Springer fan förbi Usain Bolt på vägen ut. Tur att jag inte var beng, då hade jag sneat ur totalt haha. Det var mina historier. Tack för allt

  • Anonym

    förresten


     


    Jag jobbade som flyttjävel en enda dag. Hade det varit två dagar hade det varit den allra sista dagen i mitt liv också. Jag prata med den här konstiga typen som jobbade med mig. Det var kallt, mina fingertoppar började domna bort. Ack om jag kommer överleva, tänkte jag.  Plötsligt skådar jag brevid min makabra jacka, att en annan flyttjävel stod. Jag peka mot söder och förklarade mina hämningslösa begär som ekade längst trappväggarna. Ne jag skojja haha. Ha en go kväll!

  • Sweet Sofia
    uska81 skrev 2014-09-03 22:12:49 följande:

    Sweet Sofia: vadå dum? Jag fick ingen ersättning! Denna chef följde inte lagar och regler. Hon manipulerade hela personalgruppen. Trodde det var chefen som var dum?! Inte fan var det jag!!!


    Man ska alltid ersätning flr övertid. Får man inte det av chefen (övertiden godkänd inte) så går man högre upp. Så ja, dumt att inte göra det.
  • Pastella

    Min värsta arbetsdag var när jag jobbade på pressbyrån, jag hade jobbat morgonpasset pch kvällspasset kunde inte komma (giltiga anledningar) så jag fick stå kvar i 17 timmar. Det var lördagskväll och fulla as inne hela tiden som medvetet rev ner hyllor och kastade grejer överallt. Ett fyllo drog ner byxorna och pissade rakt på golvet. Med min trötthet var jag redo att explodera, då jävligt lägligt kom en fet gammal gubbjävel och tryckte in mig bakom kassan och sa "hit med pengarn" min trötthet växlade till rädsla och sen över i ren överlevnadsstyrka. Jag hoppade jämfota upp på kassadisken(tro mig jag har försökt efteråt med det är omöjligt att lyckas) och spräyade honom knallröd med försvarsspray. Han sprang tomhänt ut till en taxi som förstod vad som skett så när han satte sig gick taxiföraren ut och låste dörrarna till polisen kom. Det var nog en dålig dag för honom också nu när jag tänker efter.

  • Anonym (Skåne)

    Först sket människan i sängen! Vägrar ha blöja! Pissade mig i näsan när jag skulle hjälpa hän att urinera. Vart arg som ett bi om jag använde handskar. Satt och onanerade i vardagsrummet. Jag sa upp mig dagen efter... Ps människan som gjorde detta är 100% frisk i huvudet. Om det hade varit en efterbliven person så hade jag nog inte brytt mig. 

  • Anonym (Bas)

    Min första dag som arbetsledare när jag fick äran att säga upp 25% av avdelningen pga arbetsbrist.

  • Oscarsmamma84

    Det var när jag gick in extra o jobbade natt. Min morfar var vårdtagare hos oss o när min kollega gick till honom kl 5 på morgonen så var han döende. Jag var hos en annan mega besvärlig vt när hon kom upp o hämtade mig. Hur jag lyckades få den vt i säng igen utan att börja gråta där o då e ett under. Kom ner till morfar. SSK kom o hon sa det var nära. Jag ringde mamma hon kom o jag bröt ihop. Han dog en timme efter jag kom. Mina kollegor var underbara o tog resten av morgonen själva. Men fy det är i särklass den värsts arbetsdagen jag haft.

  • TigerLilySwe

    I min ungdom jobbade jag på ett privat vårdhem som var precis som ett gökbo när det var som allra jobbigast. Vi var underbemannade, sprang fram och tillbaka som galningar och skulle både städa alla ytor, laga frukost och kvällsmat samt dra lunchhvagnen över en stenig åkerväg. Hade man otur kom det en anhörig på besök. Givetvis satt dennes gamle förälder med ett kråkbo i håret inkörd ensam på rummet eller i en hörna, lite lagom eftersatt. Sen mellan all tvätt och skötsel skulle vi kuta ut med komposten och det var en jäkla uppfinning! En stor tombola som man skulle snurra med en vev på sidan. Öppna luckan i med en skyffel sågspån och i med avfallet, stäng luckan och veva. Givetvis går luckjäveln upp och ut far någonting stinkande, som en tjock gigantisk spya som luktade faen! Splatt! rätt på marken- man ville bara primalskrika ut över den skånska slätten.

Svar på tråden Er värsta arbetsdag någonsin?