Forum Psykisk ohälsa - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • HJÄLP!! Vad händer? Paranoid personlighetsstörning eller psykos?

  Fre 17 okt 2014 13:20 Läst 4441 gånger Totalt 8 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (desperat) - Visa alla inlägg
  Anonym (despe­rat)
  Återställ
  Fre 17 okt 2014 13:20

  Ska försöka sammanfatta detta.

  Min kille, kan kalla honom Pelle. Vi har varit tillsammans i 2 omgångar.
  med ett uppehåll på ca 8 månader. 1 gången var vi tillsammans i ca 2 år. Denna gången sen innan sommaren. Första gången vi gjorde slut var på grund av mycket missförstånd, respektlöshet osv.. Vi fick tid ifrån varandra och insåg hur mycket vi faktiskt ville ha varandra och att vi faktiskt verkligen hör ihop.

  Pelle har mycket för sig, många stora projekt. Han har haft stora tragiska händelser i sitt liv och är lite trasig som människa fast oftast med stor förståelse för sig själv och sina brister. Vi har verkligen haft det jätte bra sen vi började ses igen.

  Nu till problemet:
  Pelle har i nästan en vecka anklagat mig för att ljuga. Ljuga om saker som han säger har vart här hemma som jag inte velat förklara vad det är. Han påstår att det är ett par hörlurar ett USB minne och en vit laddstation som han har kokat ihop till att vara en slags sexleksak. Jag har ingen aning om vad det är han pratar om. Han har gått igenom ALLT. min dator, min gamla telefon, men nuvarande telefon och alla mina grejer jag har här hemma. Utan att hitta det han söker. Han ältar, han blir arg, han blir ledsen och får ångest. Ber om ursäkt och 2 timmar senare är vi tillbaka på ruta ett. Ska tillägga att jag har aldrig ljugit för honom. Han är HELT MANISK! Han vägrar lyssna på mig. Han vägrar tro  på mig. Vissa stunder säger han att han är psykiskt störd. 

  Han säger att det ända som skulle hjälpa honom är att jag erkänner och tar fram grejerna så han får se dom. Men jag har ju inga grejer! Va fan är det som händer??

  Ska även tillägga att vi har ett väldigt öppet sexuellt förhållande där det är mycket sexleksaker iblandat och han vet om alla mina grejer.

  Jag har frågat om vi ska ringa psyk. Men han vill lösa det själv i sitt huvud.

  Vad ska jag göra? Någon annan som vart med om det här? Är det en psykos? Det här har aldrig hänt tidigare och jag börjar nästa bli lite rädd..

  Ursäkta rörigt inlägg. Är helt slut i min hjärna efter dessa dagarna.

 • Anonym (Despe­rat)
  Återställ
  Fre 17 okt 2014 16:31 #5

  Tack för era svar! Han har lugnat ner sig nu men jag är rädd att det kommer blossa upp igen. Gör det de så ringer jag psyk.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll