• Anonym (Oplan­erat gravid­)
    Äldre 26 Oct 10:44
    2315 visningar
    8 svar
    +1
    8
    2315

    abort eller behålla :/

    viseversa skrev 2014-10-26 07:37:01 följande:

    Det bestämmer du. Vill du behålla så gör det. Jag behöll vårt första oplanerade barn. Vi var tillsammans men hade bara träffats en månad. Ångrar ALDRIG att jag(och han) gjorde valet att behålla. Idag är hon 7år och vi har tre barn till tillsammans. Nr 4 bar en chock också. Inte alls planerad och där lutade det åt abort länge. Men sen när jag fick se den lilla bönan på ul så smälte mitt hjärta och jag bestämde mig att satsa på livet. Hon är helt fantastisk. 19mån nu och fan vad glad jag är att jag inte gjorde abort. Då jade ju HON inte funnits i våra liv. Den tanken är läskig. Underbara lilla tjej. Precis som sina syskon.


    Åhh vad glad jag blev av att läsa det där. För jag är i (nästan) precis samma sits. Jag och min sambo blev officielt ihop den 12 maj, och min sista mens var 26 maj, så typ en månad också! Folk säger att det kommer ta slut så när jag läser att ni fortfarande är tillsammans blir jag jätte glad!

    TS:

    Jag är i vecka 23 nu, blev gravid pga mini-piller slarv men valde att behålla. Ångrar inget. Tänkte på abort och adoption länge men min sambo kände sig obekväm med adoption så vi bestämmde oss för att behålla det. Allt kändes rätt. Det är svårt ibland men det funkar :)

    Så gör det som känns rätt. Om abort känns rätt så gör en abort, du kan fortfarande ha barn i framtiden! Men om det känns rätt att behålla barnet så gör det. Barn kan vara jobbiga ibland men också underbara :)
Svar på tråden abort eller behålla :/