• Anonym (Nintendo)

    Imorse hade visex medan 5-åringen satt brevid oss i sängen och spelade gameboy...

    Trodde väll aldrig att det skulle hända mig...

    Som småbarnsförälder är ju lusten sparsam som bäst, men imorse kom den över oss båda och vi kunde inte hålla oss från varandra. Började bara som hångel och kel medans 5-åringen satt i köket och spelade på en gammal gameboy som hen just fått ärva.

    Jag vet kommentarerna som kommer komma, vänta tills natten osv, men senaste veckorna har vi antingen jobbat så vi inte varit hemma samtidigt (båda har skiftesarbete) eller så har 5-åringen sovit med/mellan oss. Och så var det ju det där med orken och lusten också

    Iallafall så låg vi sked och kelades, vi var under täcket och pussades och hånglade samtidigt. Barnet är van vid att vi pussas och kramas mycket, så det som syndes var ingen ovanligt syn. Speciellt på helgmorgnarna brukar vi ligga kvar i sängen när hen skuttar upp vid kl.6

    Så kom den där överväldigande lusten, och tja, i korta drag så drar sambon ner mina trosor en bit, och sina kalsonger med då gissar jag, och kommer sakta in i mig bakifrån.

    Han hinner stöta långsamt, långsamt två gånger innan 5-åringen kommer in i sovrummet och vill ha hjälp med spelet. Jag hjälper och hen går, och kommer sedan igen. Svår bana. Tillslut sätter sig 5-åringen i sängen, och lutar sig mot huvudänden för att spela, för hen behöver så ofta hjälp.

    Allt medan sambon sakta, sakta stöter in och ut. Jag hjälper så gott jag kan men hade fullt upp med att inte stöna, och det vet jag att sambon med hade. Han är inte sån som skriker eller så, men han gör vissa ljud omedvetet när han njuter, så när det började bli nära för honom så började han istället suga/nafsa mig i axlarna/skuldran.

    Har sugmärken/bitmärken över hela skulderpartiet nu, och börjar fnissa varje gång jag tänker på hur det kom dit. Vet dock inte hur jag ska förklara det på jobbet imorgon, när vi byter allt utom underkläder till arbetskläder.

    Är dessutom väldigt lycklig då vi pratat om syskon, men inte riktigt bestämt oss när vi skulle sluta skydda oss. Det har varit lite så att "när det händer så händer det". Och nu hände det ju. Vi pratade om det sen, medan 5-åringen var ute och lekte med granbarnen innan lunch, att nu var vi oskyddade. Sambon sa att han inte ens hade tänkt på det innan han var nära att komma, att vikörde "naket" och när han kom på det gick det för honom direkt. Han ville testa "naket" ikväll igen

    Och sist men inte minst så har jag lite skuldkänslor för att vi hade sex/samlag medan 5-åringen satt brevid oss i sängen. Iof totalt absorberad i sitt gameboy spel men ändå...

  • Svar på tråden Imorse hade visex medan 5-åringen satt brevid oss i sängen och spelade gameboy...
  • Anonym (Håll samlivet i liv!)
    Anonym (Soffa) skrev 2014-11-03 10:18:53 följande:
    Hört talas om att man kan ligga i soffan, utan att ha sovande barn bredvid?
    Dels är vår soffa smal och obekväm, och dels sover våra barn dåligt. Tycker det är smidigare att de är bredvid och man verkligen märker om de vaknar till (och ger i såfall nappen till ettåringen och bäddar in treåringen) än att riskera att ettåringen vaknar och börjar gallskrika eller att treåringen vaknar upp och kommer gående till vardagsrummet utan att man märker det. Tycker ärligt talat inte att det är så hemskt att göra det med SOVANDE barn i sängen, whats the big deal liksom ?!
  • Anonym (hehe)
    Anonym (Nintendo) skrev 2014-11-03 09:59:29 följande:

    Jag har inte anmält någon/någonting. Jag anser att öppen diskussion är bäst i alla frågor.


    ok bra, tack! Hade du hunnit läsa det jag skrev igår kväll då innan det "försvann"?
  • detkanskefunkar
    Momalicious skrev 2014-11-02 18:48:55 följande:

    Jag hade i alla fall aldrig kommit på tanken att ha sex så mitt barn ser, känns bara äckligt. Hade inte kunnat fortsätta om han kom in och vi höll på. Det har ju hänt att han vaknat på natten när vi hållit på och upphetsningen försvinner direkt för oss då. Alla är väl olika. Jag hade tyckt det var vidrigt att se mina föräldrar hålla på, tur att jag slapp se det. Tycker faktiskt att det är en enorm skillnad att råka bli påkommen av sitt barn och att medvetet ha sex när barnet är i samma rum. Sen skiter jag fullständigt i om någon kallar mig moraltant. Jag är knappast speciellt hämmad på nåt sätt men lite jäkla gränser för vad som är okej får man väl för fan ha.


    Jag måste hålla med om ovanstående inlägg!

    Jag är ledsen ts, men det du beskriver är i mina ögon både gränslöst och respektlöst mot barnet.

    Ja, jag anser att det är respektlöst. I somras var jag med min syster och hennes man i Falkenberg. Vi tältade tillsammans. Om de två då hade börjat ha sex i tältet, med mig bredvid så hade jag uppfattat det som oerhört respektlöst! Varför skulle barn förtjäna mindre respekt?

    När jag var liten så råkade jag höra hur min styvpappa ville ha sex med min mamma. Vi var i vår sommarstuga som var väldigt liten så alla sov i samma rum. Jag hörde egentligen aldrig vad de sa eller gjorde, men stämningen i stugan förändrades och jag tyckte det var skrämmande och obehagligt. Min mamma sa tack och lov i från. Trots det så upplevde jag det hela som oerhört obehagligt och jag låg vaken hela den natten. Jag kan än idag minnas känslan av obehag (trots att det gått över 30 år), ett obehag som jag inte kunde förklara.

    Min mamma och styvpappa pussades och kramades ofta (och gör så än idag), och det var givetvis bara positivt och inget jag reagerade på. Men på något sätt så visste jag att det som min styvpappa ville var något annat, och det skrämde mig.

    Nu är jag själv vuxen med två barn. Min man jobbar skift och de gånger vi är lediga tillsammans är också barnen med. Nu är barnen stora (11 och 13 år) så nu är det lite lättare,  men när de var små så var det mycket svårt att få tid och möjlighet till sex. Trots det blev varken min man eller jag någonsin så kåta att vi hade sex medans barnen satt/låg bredvid. Nej, istället så tog vi tillvara på de ytterst få tillfällen som uppenbarade sig, eller skapade tillfällena själva. Vi hade "Bolibompa sex" nere i källaren, vi lämnade barnen hos släkt/vänner , vi körde in på någon skogsstig och hade sex i bilen på väg till affären m.m.

    Det gäller ju att ha fantasi.

    Ja, det är min åsikt. Och ja, jag inser att inte alla delar den.


  • Koppkaka
    Ascendere skrev 2014-11-03 10:48:48 följande:

    Säker på att det var Gameboy och inte Nintendo DS som är uppföljaren?
    Den senaste modellen av Gameboy lanserades nämligen 2005.

    Och grattis till att ni fick till det förresten.


    Vår son spelar ibland på hans fars gamla Gameboy Color, så nog tusan kan det vara ett ärvt (som TS sa) Gameboy.
  • Anonym (Ts peddo)
    Anonym (vrf?) skrev 2014-11-02 17:17:47 följande:

    öh varför berättar du det här? får peddo vibbar av ts faktiskt...hur kan man ens kunna fortsätta ha sex när ens unge är bredvid. skumma människor det finns alltså..


    Fic också peddo vibbar av ts alla äckliga svar och fokuseringen på barn. Vidrigt.
  • detkanskefunkar
    Anonym (Nintendo) skrev 2014-11-03 09:59:29 följande:
    Jag har inte anmält någon/någonting. Jag anser att öppen diskussion är bäst i alla frågor.
    Anonym (Håll samlivet i liv!håller) skrev 2014-11-03 09:07:28 följande:

    Håller med! Vi samsover med en 3,5 åring och en 1-åring och försöker få en trea, det blir en hel del sex med barn i sängen. Visserligen sovande så det är inte riktigt samma sak. Men det är verkligen inte lätt att hålla sexlivet igång när man har småbarn så man gör så gott man kan! Kan dock tycka att en femåring kanske är lite för gammal, men om ni själv är säkra på att hanhon INTE förstod något är det väl okej, men bästa skulle ha varit om hanhon hållits i vardagsrummet.


    Det absolut bästa hade varit om hen hade hållit sig i köket, javisst

    Nu är ju inte alltid 5-åringar medgörliga vid förslag om att vara någon annan stanns än där de för tillfället parkerat sig så...

    Jag är säker, barnet har en viss autismproblematik (dock ej autistisk som sådan) och blir totalfokuserad på sina intressen.

    Lycka till med era syskonförsök!Hade det varit mindre äckligt, eller mer kanke, om någon av oss var bonusförälder? Eller hade annat ursprung? Eller om vi bodde mindre med bara ett sovrum, eller kanske bara sovalkov?

    Vilken märklig fråga! Varför skulle ert ursprung, eller huruvida du är biologiskt förälder eller bonusförälder ha något som helst med den här frågan att göra? Enligt vad jag kan se är det faktiskt bara du själv som tar upp just det.

    Lite märkligt tycker jag.
  • Freya
    manfrsthlm skrev 2014-11-02 12:40:38 följande:

    hur kan en höna spela gameboy


    Om man skriver 'barn', läser du det som 'lada' då eller? Obestämd

    Tycka vad man vill om användandet av hen, men denna parallell till engelskan som så många drar, är så jäkla löjlig.
  • Anonym (gamehen)
    detkanskefunkar skrev 2014-11-03 11:10:03 följande:
    Jag måste hålla med om ovanstående inlägg!

    Jag är ledsen ts, men det du beskriver är i mina ögon både gränslöst och respektlöst mot barnet.

    Ja, jag anser att det är respektlöst. I somras var jag med min syster och hennes man i Falkenberg. Vi tältade tillsammans. Om de två då hade börjat ha sex i tältet, med mig bredvid så hade jag uppfattat det som oerhört respektlöst! Varför skulle barn förtjäna mindre respekt?

    När jag var liten så råkade jag höra hur min styvpappa ville ha sex med min mamma. Vi var i vår sommarstuga som var väldigt liten så alla sov i samma rum. Jag hörde egentligen aldrig vad de sa eller gjorde, men stämningen i stugan förändrades och jag tyckte det var skrämmande och obehagligt. Min mamma sa tack och lov i från. Trots det så upplevde jag det hela som oerhört obehagligt och jag låg vaken hela den natten. Jag kan än idag minnas känslan av obehag (trots att det gått över 30 år), ett obehag som jag inte kunde förklara.

    Min mamma och styvpappa pussades och kramades ofta (och gör så än idag), och det var givetvis bara positivt och inget jag reagerade på. Men på något sätt så visste jag att det som min styvpappa ville var något annat, och det skrämde mig.

    Nu är jag själv vuxen med två barn. Min man jobbar skift och de gånger vi är lediga tillsammans är också barnen med. Nu är barnen stora (11 och 13 år) så nu är det lite lättare,  men när de var små så var det mycket svårt att få tid och möjlighet till sex. Trots det blev varken min man eller jag någonsin så kåta att vi hade sex medans barnen satt/låg bredvid. Nej, istället så tog vi tillvara på de ytterst få tillfällen som uppenbarade sig, eller skapade tillfällena själva. Vi hade "Bolibompa sex" nere i källaren, vi lämnade barnen hos släkt/vänner , vi körde in på någon skogsstig och hade sex i bilen på väg till affären m.m.

    Det gäller ju att ha fantasi.

    Ja, det är min åsikt. Och ja, jag inser att inte alla delar den.
  • Armageddon

    Tycker inte det är mycket att snacka om, barnet noterade uppenbart inte att det pågick något konstigt.

    Om vi inte hade sex när det sov barn i samma rum skulle det inte blivet ofta inte. Har dock inte gjort det när de varit vakna, men ser inget fel i det om man är så diskret som i ts fall

  • Anonym (gamehen)
    Armageddon skrev 2014-11-03 18:35:45 följande:

    Tycker inte det är mycket att snacka om, barnet noterade uppenbart inte att det pågick något konstigt.

    Om vi inte hade sex när det sov barn i samma rum skulle det inte blivet ofta inte. Har dock inte gjort det när de varit vakna, men ser inget fel i det om man är så diskret som i ts fall


    Men kan folk någon gång fatta att det inte är mer ok för att det är en kvinna som skriver! "samtidigt så var det förbjudna i det lite lockande, och det var inget jag visste om att jag gillade" "allt medan sambon sakta sakta stöter in och ut..."
    "har sug/bitmärken över hela skulderpartiet, och börjar fnissa varje gång jag tänker på hur de kom dit" "det kändes väldigt.........annorlunda.........att hjälpa till med ett tv-spel samtidigt som sambon rörde sig i mig"

    Till TS: skriv dina sexnoveller med incestinslag om du hittar någon sajt som är avsedd för det! 

Svar på tråden Imorse hade visex medan 5-åringen satt brevid oss i sängen och spelade gameboy...