• Anonym (Ghost­rider)
    Äldre 5 Nov 10:33
    4053 visningar
    28 svar
    28
    4053

    Kärleksbomba nätet: Har du varit utsatt för näthat

    Hat är inget att ha. Mer kärlek! Samtidigt vill jag uppmana folk till att inte bry sig om dom som sitter bakom ett tangentbord och skriver massa skit bara för att vara elak.

  • Anonym (Ghost­rider)
    Äldre 5 Nov 10:35
    #7
    Arcnice skrev 2014-11-04 22:52:45 följande:

    Begreppet näthat har helt tappat sin mening. Nuförtiden anser ju vissa att det är näthat så fort en person får motta kritik.
    Dessutom är många som påstår sig bli utsatta för näthat rätt duktig att sprida hat själv, men då gör det inget eftersom de arbetar för något gott.


    Det ligger något väsentligt i det du skriver tror jag.
  • Anonym (Ghost­rider)
    Äldre 5 Nov 12:03
    #9
    lövet2 skrev 2014-11-05 11:03:18 följande:

    Nja, då har det varit riktat mot mig som "lövet2" och inte mot mig personligen så att säga. Därför har jag inte tagit det så himla hårt.

    Däremot har jag med fasa sett en del inne på flashback. Att det är ett laglöst forum vet väl alla, men det är fruktansvärt vilka hatkampanjer som förs där. Jag har under de senaste dagarna följt en tråd som handlar om ett uppmärksammat mord. Att då folk skriver om att mördarna ska ruttna i helvetet är en sak, men de ger sig även på familjerna och alla som någon gång haft kontakt med de här killarna. Namn och bloggadress till en fd flickvän är utlagda, med uppmaning att hata. Föräldrarna till killarna kallas för allt möjligt och önskas en ond bråd död. Syskonen kallas white trash utan existensberättigande och t o m små barn inom släkten tillönskas en blodig och plågsam död. Allt detta för att de - utan egen förskyllan - är släkt med någon som började knarka och begå brott.

    Vem av oss kan säga att ingen av våra släktingar någonsin kommer att spåra ur ...?


    Flashback kan man ju inte ta seriöst, det är ju nästan så att man undrar om det är psykotiska människor som sitter och skriver i en del trådar där.
Svar på tråden Kärleksbomba nätet: Har du varit utsatt för näthat