• Äldre 27 Nov 17:58
    8046 visningar
    41 svar
    +1
    41
    8046

    Nu startar Familjelivs julkalender. Vinn fina klappar fram till julafton! Lucka 1

    Nu startar Familjelivs julkalender! Varje dag mellan den 1 december och den 24 december kan du vara med och vinna fina vinster. Så håll utkik - det öppnas en ny, rolig lucka varje dag!

    Var med och öppna luckan den 1 december i Familjelivs julkalender!

     Dagens vinst är en förpackning med LEGO Friends


     


    Idag vill vi att du berättar om den konstigaste, knasigaste eller mest överraskande julklappen du fått! När tappade du hakan då du öppnade paketet, när fick du anstränga dig för att hålla god min och när blev du riktigt överraskad? Det kan handla om både roliga, tråkiga och oväntade presenter!
    Vi vill även att du skriver en kort motivering till varför du vill vinna.
    Bäst julklappshistoria i kombination med motivering vinner priset.

    Tävlingen öppnar 1/12 och pågår fram till midnatt 1/12. Vinnaren utses av en jury på Familjeliv och presenteras den 2/12.

    Vinnaren måste svara på vinnarmejlet i sin inbox inom en vecka, annars går vinsten till någon annan.
    Vi kommer göra vårt bästa för att du ska få din vinst före jul, men vi kan inte garantera det.

    Läs gärna våra fullständiga tävlingsregler.


     Lycka till! Solig

  • Svar på tråden Nu startar Familjelivs julkalender. Vinn fina klappar fram till julafton! Lucka 1
  • Äldre 2 Dec 09:06
    #37
    Erfdgt skrev 2014-12-01 17:57:13 följande:
    Jag önskade mig ett år en cykel, inget annat. Cykeln jag hade råkade ut för en olycka tidigare under sommaren/hösten, så jag var utan cykel. Jag hade sett ut en fin orange cykel och talat om för mamma och pappa hur mycket jag ville ha den. Jag tror att jag var ca 12år gammal.

    När det väl var dags för paketöppning, så såg jag bara små paket, men öppnade och blev glad för vad jag fick. Dock aningen besviken.

    Någon dag efter jul sa mamma och pappa att det fanns en klapp kvar, som väntade på mig på affären. Jag satte mig i bilen, vi åkte in mot stan. Vi stannar utanför sportaffären som säljer cykeln jag önskat mig och mitt hjärta klappar så hår av förväntning vid här laget att jag nästan svimmade.

    Jag följer med in och börjar gå mot cyklarna, men pappa gick åt motsatt håll. Han ropade på mig. När jag kom fram till honom så sa han "Tadaa! Du ska få nya längdskidor!". Denna gången var inte besvikelsen lite alls, utan enorm. Mitt hjärta brast! Nåväl, vi åkte från butiken med sprillans nya längskidor och pjäxor och jag tror att jag använde dom totalt en gång - på idrotten i skolan. Aldrig mer.

    Än idag förstår jag inte varför jag fick skidorna, för jag åkte inte skidor och hade inte uttryckt någon önskan om att börja med det. När jag och mina föräldrar pratat om det nu, på senare dar, så kan dom inte heller förstå riktigt vad dom tänkte och erkänner att det kanske inte var den mest genomtänkta presenten ;)
    Erfdgt skrev 2014-12-01 18:00:47 följande:
    Oj, jag glömde skriva motiveringen innan jag klickade på skicka.

    Min motovering är helt enkelt att vår äldsta dotter skulle behöva lite extra uppmuntran i år. Hon fyller år om ca 2 veckor och sedan är det jul. Det blir dock inga kalas, luciatåg och sådant i år, då hennes medfödda hjärtfel gjort sig påmint igen och december kommer spenderas till stor del på sjukhus med EEG, magnetröntgen och annat mindre kul. Jag önskar därför vinna detta till henne, då det verkligen skulle sätta den extra lilla guldkanten på december som skulle behövas.
    Tack för alla fina bidrag!
    Vilka klappar och vilka berättelser!

    Dagens vinnare är Erfdgt. Ett stort grattis till dig! Solig
    Mejla din adress, mejladress och mobilnummer till redaktionen@familjeliv.se
    GLÖM inte att skriva Vinnare julkalender i ämnesraden och meddela även vilken dag du vann.

    Vann du inte idag?
    Var icke nedslagen för det för det kommer fler chanser! Julkalendern i samarbete med Lego fortsätter ända fram till julafton.
    Här är dagens lucka:
    http://www.familjeliv.se/forum/thread/74408645-familjelivs-julkalender-lucka-2

    Lycka till!

Svar på tråden Nu startar Familjelivs julkalender. Vinn fina klappar fram till julafton! Lucka 1