• 880215

    Familjelivs julkalender: Lucka 13

    Här är min lille pojke, utklädd till Pepparkaksgubbe.
    Kortet är taget igår, precis efter luciatågsuppträdandet som hölls utomhus på förskolans gård.



    (Kommunen hade beslutat att inga foton fick tas under uppträdandet. Ville man ta bilder så fick man ta kort på sitt eget barn efter uppträdandet. Så jag har tyvärr ingen bild på det söta lilla tåget som kom instapplandes på "utomhusscenen").

    Denna bild visar dock på ett lyckat uppträdande och en stolt kille som gärna skulle vilja ha liknande uppträdanden varje dag.
    De senaste veckorna har han övat, övat och åter övat på samtliga låtar och rörelser som de lärt sig på förskolan.
    Detta var en stor hit för honom. Lycka i sin renaste form! Hjärta

    Detta lego skulle jag gärna vilja vinna till sonen, då det innehåller nästan allt som finns i LegoDuplospelet som finns tillgängligt för surfplattor.
    Jag tror att det skulle vara väldigt uppskattat att få leka med de riktiga figurerna, i synnerhet med tältet, lägerelden och flygplanet (det som han tycker bäst om i spelet).

  • 880215
    FrökenFryken skrev 2014-12-24 19:40:48 följande:

    Hej och tack för grattis! Har mejlat er två gånger men inte hört något eller fått något paket. Vet att det kan ta tid när det är jul, men då andra tydligen inte heller fått sina vinster sedan längre tid tillbaka blir man ju lite orolig eftersom ni anger att man ska höra av sig inom en vecka om man ska få sin vinst. Och det gjorde jag men går mejlen fram? Hoppas Safarisetet dyker upp i mellandagarna. Det är efterlängtat! Önskar alla på Familjeliv en riktigt god jul!


    Funderade också på det. Dvs om mailet kommit fram eller ej. Jag skickade en kopia till min egen mail, samt sparade mailet i "skickat" och inte fått något felmeddelande om att mailet inte skulle ha blivit levererat. Men man vet ju aldrig.
  • 880215

    "För att klargöra det tydligt och klart. Självklart ska den som vinner få sin vinst.
    Det löser vi alltid!
    Ingen ska bli utan. Ibland kan det dock ta en tid innan vinsten kan levereras i och med att det oftast är företagen som skickar ut vinsterna.
    Men- har man vunnit så har man vunnit".

    Skrivet av forumvärd i en annan tråd (som jag tror att du har kommenterat i?).

Svar på tråden Familjelivs julkalender: Lucka 13