Forum Jultävlingar på Familjeliv - Familjeliv.se
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Familjelivs julkalender: Lucka 12

  Fre 12 dec 2014 18:07 Läst 4026 gånger Totalt 26 svar
  Visar endast inlägg av Wdw_2013 - Visa alla inlägg
 • Fre 12 dec 2014 18:07 #5

  När jag var liten åkte min familj till Rovaniemi i Finland där tomten bor. När det var min tur så frågade tomten vad jag önskade mig, jag hade klurat länge och var exalterad över att äntligen få berätta för tomten eftersom han kan fixa allt . Till saken hör att jag var ett astma och allergibarn som älskade djur trots min svåra pälsdjursallergi. Så mitt svar till tomten var "jag vill ha en hund som ser ut precis som en hund men som är som en robot" (alltså en hund som jag skulle tåla). Tomten svarade med att skratta, vilket 5åriga jag tolkade som ett hånskratt. Jag traskade surt ut från tomten och den dagen slutade jag tro på att tomten finns. Idag finns det ju "robothundar" det skulle tomten allt veta !

  Min lilla son fick häromdagen frågan vad han önskar sig i julklapp, svaret kom från hjärtat "mormor" . Vi bor på landet så han träffar inte mormor jätteofta men det värmde mitt hjärta att han ville ha mormor i julklapp . Då han inte kan skriva ännu så har jag ingen bild .

  Bifogar en bild när han håller mormor i handen på en promenad.

 • Fre 12 dec 2014 18:33 #7

  Glömde skriva motiveringen:

  Vi bor på landet och har kossor, får och andra djur runt oss. Precis som sin mamma älskar han djur men har som tur är sluppit allergin ! Han älskar duplo, och leker gärna med bästa kompisens Duplo, då körs djuren bak på traktorn.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll