• 880215

    Familjelivs julkalender: Lucka 15

    Nu ska jag vara lite småfräck och hänga ut min lillebror, som sa något hysteriskt kul dagarna innan jul då han var omkring fem år.

    Pappa hade sagt att snart är det jul, då kommer tomten med paket som han lägger under granen (vi hade inte tagit in någon gran då - den kom in några dagar senare, dessutom hade vi aldrig haft någon tomte på jul). Lillebrorsan, som inte alltid lyssnade så noga till vad man sa, missuppfattade det hela lite.
    Någon dag efter att pappa berättat om julen, så åkte vi hissen i huset tillsammans med en av grannarna. Lillebrorsan står och tittar väldigt länge på grannen, sedan utbrister han: "Pappa, jag undrar om det är den DÄR grannen som jultomten kommer lägga paketen under!?"
    Haha!, jag tyckte det var underbart kul och charmigt. Tungan ute

    Nu kom jag på en ytterligare kul sak som lillebrorsan missuppfattat ang. julen.
    Denna gång var han väl omkring tre år.
    Pappa hade pratat med oss om att snart blir det så vacker och fint i hela stan, när julen kommer. Det kommer att vara julstämning ööööööverallt!
    Senare gick vi ut, för att handla eller nått (vi bodde mitt i stan). Lillebrorsan tittar sig omkring och säger: "Pappa, du hade rätt! Det är verkligen (H)JUL ööööööverallt! Jättefint!"
    HAHA, han trodde att pappa menade hjul (typ på bilar), så dessa la han märke till då och tyckte att det var SÅ fint med HJUL! Störtskön unge!

    MOTIVERING:

    Det skulle vara grymt kul att skriva "GOD HJUL" på detta paket, bifoga detta inlägg jag skrivit här, och ge det till min lillebror (som idag är i 20-årsåldern) i julklapp. Hans stora hjälte, då han var barn, var just Batman. Senaste maskeraden han var på (i vuxen ålder) så var han till och med utklädd till just Batman. Så han lever kvar än. ;D
    Det vore toppen med Batman-lego hemma hos lillebror (sonens morbror), så har de något att leka med (som båda uppskattar, haha) då sonen är på besök hemma hos morbror. Glad

  • 880215
    sancia skrev 2014-12-16 14:43:47 följande:

    Tack snälla!


    GRATTIS!!!
Svar på tråden Familjelivs julkalender: Lucka 15