Familjelivs julkalender: Lucka 5
Rischoklad med non stop, som sonen gör själv.
100 gram mörk blockchoklad eller fin 70% choklad
100 g ljus blockchoklad eller annan god mjölkchoklad efter smak
4 dl puffat ris
ca 30 pappersformar eller ett bakplåtspapper
Smält chokladen i vattenbad. Blanda sen ner det puffade riset o rör om.
Klicka ut lagom stora högar på bakplåtspapper. Lägg några non stop på o sen in med dem i kylskåpet några timmar tills högarna har stelnat.
Mozartkulor med både ljus o mörk choklad.. Det är bara jag som tycker om dem så de får jag ha för mig självt.
www.tasteline.com/Recept/Mozartkulor_2
Snöbollar.
www.ica.se/recept/snobollar-554782/
Vill vinna för att ge detta till sonen.
Både sonen o jag tycker om att bygga.
Det är kul o fritt fram för fantasin.