• Anonym (?)
    Äldre 2 Dec 01:05
    62812 visningar
    112 svar
    112
    62812

    Hur kan vissa se så oerhört unga ut för sin ålder medan de flesta andra är jätteslitna?

    Min flickvän är 35 och ser inte en dag ut över 25, till och med ännu yngre. Jag är själv 25 och hon smälter lätt in bland mina tjejkompisar som är mellan 22-25 år gamla. Hon är inte "snygg för sin ålder" utan snarare så snygg att hon konkurrerar ut vilken annan tjej som helst mellan 20 och 25. Det är inte bara jag som säger det heller utan det är en åsikt som delas av alla i min bekantskapskrets som har träffat henne, både killar och tjejer.

    Nu har jag även träffat flera av hennes väninnor och det slår mig att de allihop ser VÄLDIGT gamla ut. Även de som varit något år yngre än henne hade jag gissat att de vore minst 10 år äldre än henne.

    Jag trodde först att det var något genetiskt, men nu när jag träffat hennes fyra år yngre syster kan jag säga att hon ser ut som storasystern. Alla som träffar dem tror just detta.

    Det gör mig väldigt förundrad över att det kan skilja så pass mycket i utseendet mellan personer i samma ålder. Hur kommer det sig att hon ser yngre ut när hennes syster inte gör det? Jag trodde att genetiken spelade en stor roll här, men uppenbarligen inte.

    Min flickvän äter väldigt hälsosamt och sköter sig genom att vårda sin hud, hon röker inte och dricker knappt nån alkohol. Hon har alltid sovit gott och aldrig stressat enligt henne själv. Är det alltså sånt här som påverkar mer än de genetiska faktorerna?

  • Svar på tråden Hur kan vissa se så oerhört unga ut för sin ålder medan de flesta andra är jätteslitna?
  • Anonym (?) Trådstartaren
    Äldre 2 Dec 08:45
    #8
    Anonym (Se mer!!) skrev 2014-12-02 06:56:22 följande:

    Mina barn har slitit som fan på mig. Störd sömn i år efter år har verkligen inte gjort några underverk. I övrigt tror jag att din flickvän bara haft tur i lotteriet. Hoppas också att du inte sätter allt för stort fokus på hur hon ser ut.

    Skönhet och att se ung ut är lätt förgånget (tro mig!) och kvar finns kanske bara en sliten tjej. Hoppas då att hon har annat som lockar!

    En kompis till mig såg ut som 20 när hon var 38, helt overkligt att en tvåbarnsmamma som var snart 40 kunde se så otroligt ung ut. Själv var jag 25 när vi lärde känna varandra och hade verkligen svårt att ta in att hon var mycket äldre än mig! Nu har tiden gått och på något konstigt sätt har tiden kommit ikapp (som i det här fallet behöver det inte vara) och hon ser inte mycket yngre ut än damer i hennes egen ålder. Verkligen inte snyggare heller.


    Hon har en helt fantastisk personlighet, vilken är den jag valt henne för primärt.
  • Anonym (?) Trådstartaren
    Äldre 2 Dec 08:46
    #9
    Anonym (livsstil) skrev 2014-12-02 06:48:15 följande:

    Jag tror att det beror mycket på livsstil. Om man sköter sin kropp och undviker rökning, övervikt och solning håller man sig fräschare än den som inte gör det. Om man skaffar många barn ser man också ofta äldre ut än om man har få eller inga barn.


    Hon är i bra form, solar aldrig och har inga barn. Så det har säkert påverkat i hennes fall.
  • Anonym (?) Trådstartaren
    Äldre 2 Dec 08:51
    #11
    sextiotalist skrev 2014-12-02 07:51:54 följande:

    Genitik en del och yttre förutsättningar en viss del
    Jag röker själv, men likväl så tas jag ofta för minst 10 år yngre. Jag har även fått visa legitimation för att bevisa att jag har fyllt 50.

    Men jag har inte solat mycket och jag har inte sminkat mig dagligen och undvikit en massa starka preparat i ansiktet. Hårfärgen är nästan instakt, visst har jag fått gråa hårstrår (lite glitter i håret som jag brukar säga)

    Men jag rör på mig, har för det mesta fått min nattsömn, har fått behålla min figur (också genetiskt)

    I mitt fall skulle jag nog säga 75% gener, 25 % tur.
    Jag var tvungen att titta på ett foto som var taget på mig och en ett år yngre väninna för drygt ett år sedan. Hon är vegetarian, håller på med yoga, röker inte, men varit modell, så hon har sminkat sig rätt mycket. Hon är betydligt rynkigare än vad jag är (men hon ser också väldigt fräsch ut för sin ålder)


    Intressant det du skriver om smink, för min tjej sminkar sig inte heller annat än till fest. Däremot sköter hon ansiktet med bra fuktighetskrämer, vet att hon lägger en del dyra pengar på sånt som inte innehåller en massa skit. Hon brukar säga att man ska ha en kräm med solskydd i ansiktet året om för att hålla sig fräsch och att man ska undvika att torka ut huden. Så just det här med att inte sminka sig tror jag stenhårt på, för hon är också starkt emot det. Men hennes hy är alltså flawless, så eftersom hon tar han om den så behöver hon inte sminket.
  • Anonym (?) Trådstartaren
    Äldre 2 Dec 09:35
    #20
    +1
    Anonym (bilder) skrev 2014-12-02 09:19:40 följande:

    Skulle vara roligt att se bilder på alla som påstår sig se så mycket yngre ut än vad de är. Asiater kan komma undan med att se betydligt yngre ut än sin faktiska ålder, skandinaver not so much. Jag har sett en eller två genom hela mitt liv. Däremot har jag hört massor av människor försäkra andra om att de minsann ser så unga ut, bara för att när "ungdomen" gått utgjuta sig om att de inte alls gör det. 

    Ts: vill inte du ha några barn? 


    Min flickvän är inte skandinav, men heller inte asiat.

    Jo, klar jag vill ha barn. Det är på gång.
  • Anonym (?) Trådstartaren
    Äldre 3 Dec 08:54
    #47
    blomman 2 skrev 2014-12-03 08:51:14 följande:

    Jag har alltid sett väldigt mycket yngre ut än jag är...både för och nackdelar. Människor gissar på minst 10 år yngre. Lever sunt och tar hand om min hälsa i största allmänhet..och försöker att hitta tid för återhämtning om dagen varit extremt stressig,lägger mig i hyfsat god tid varje kväll,i snitt kl:22.00. Gissa min ålder<3

    phpXBjZQ322256.jpg


    42?
  • Anonym (?) Trådstartaren
    Äldre 3 Dec 19:22
    #84
    taquine skrev 2014-12-03 19:16:12 följande:

    Vilka flesta andra ? Hur stor skillnad är det när man är 25 eller 35? Nada , zip , zero , som inte  levt värsta hårda livet. 
    Men det är kul att se alla här på FL som (naturligtvis) är släta som barnrumpor långt upp i 50årsåldernDrömmer
     


    Goodness me
    Håller verkligen inte med. De flesta tjejer runt 30 ser extremt slitna ut.
Svar på tråden Hur kan vissa se så oerhört unga ut för sin ålder medan de flesta andra är jätteslitna?