• MammAmma

    Hur kan vissa se så oerhört unga ut för sin ålder medan de flesta andra är jätteslitna?

    Handlar om både genetik och yttre faktorer. Min mamma är över 50 men ser inte ut att vara mer än drygt 40. Jag är 31, har förvisso flera barn och röker, men skyr solen som pesten och dricker väldigt lite alkohol, jag ser enligt de flesta ut att vara max 23 och många har trott att jag är lillasyster till min fem år yngre bror.

  • MammAmma
    Anonym (bilder) skrev 2014-12-02 09:19:40 följande:

    Skulle vara roligt att se bilder på alla som påstår sig se så mycket yngre ut än vad de är. Asiater kan komma undan med att se betydligt yngre ut än sin faktiska ålder, skandinaver not so much. Jag har sett en eller två genom hela mitt liv. Däremot har jag hört massor av människor försäkra andra om att de minsann ser så unga ut, bara för att när "ungdomen" gått utgjuta sig om att de inte alls gör det. 

    Ts: vill inte du ha några barn? 


    Har ingen lust att posta bilder på mig själv här, men jag är halvrom och halvfinsk, inte skandinav, kan jag skylla på det? :P
  • MammAmma
    Anonym (83a) skrev 2014-12-02 20:37:57 följande:

    Får altid höra att jag ser ung ut också. Har inga problem med det dock, man blir van. Får visa leg ibland för att folk ska tro mig. Antar att jag har ett lite barnsligt utseende. Har aldrig rökt, solar sällan, dricker måttligt. Stressar sällan och sover bra :) Men för mig går det i familjen också. Mamma visade leg på systemet som 36-åring och ser fortfarande fräsch ut som 62-åring med bara några få grå hår.

    Och ja kan väl visa för er som tvivlar

     


    Om du är så modig så gör väl jag detsamma :P Men du ser nog mer flickaktig ut än vad jag gör Jag är också 83a. Detta är från i lördags, har tyvärr urkass kamera på mobilen :-/

  • MammAmma
    Anonym (83a) skrev 2014-12-02 21:14:24 följande:

    Du såg också ung ut Att jag ser så flickaktig ut är inte alltid så bra. När jag jobbade i en bygghandel var det många kunder som inte tog mitt ord som rätt och var tvungna att fråga mina manliga kollegor samma sak. Lite tråkigt att det ska vara så.


    Nej, jag förstår det. Det har sina för- och nackdelar.

    De senaste åren har varit präglade av mycket stress, både fysisk och mental och jag har varit deprimerad en längre period, vilket nu gjort att jag kommit ikapp min ålder lite. För tre år sen såg jag ut som en 17 åring fortfarande.
  • MammAmma
    blomman 2 skrev 2014-12-03 09:32:38 följande:

    Tackar tackar! Jag blir absolut inte sur om någon tippar min ålder rätt! Jag är bekväm i mig själv och min ålder är bara en siffra,inte hur jag känner mig! Som jag brukar säga: jag är många år men inte gammal! Hahaha


    Det där gillar jag Kommer sno det i framtiden
Svar på tråden Hur kan vissa se så oerhört unga ut för sin ålder medan de flesta andra är jätteslitna?