• Anonym (Jamen­visst)
    Äldre 2 Dec 08:24
    62831 visningar
    112 svar
    112
    62831

    Hur kan vissa se så oerhört unga ut för sin ålder medan de flesta andra är jätteslitna?

    Anonym (?) skrev 2014-12-02 01:05:29 följande:

    Min flickvän är 35 och ser inte en dag ut över 25, till och med ännu yngre. Jag är själv 25 och hon smälter lätt in bland mina tjejkompisar som är mellan 22-25 år gamla. Hon är inte "snygg för sin ålder" utan snarare så snygg att hon konkurrerar ut vilken annan tjej som helst mellan 20 och 25. Det är inte bara jag som säger det heller utan det är en åsikt som delas av alla i min bekantskapskrets som har träffat henne, både killar och tjejer.

    Nu har jag även träffat flera av hennes väninnor och det slår mig att de allihop ser VÄLDIGT gamla ut. Även de som varit något år yngre än henne hade jag gissat att de vore minst 10 år äldre än henne.

    Jag trodde först att det var något genetiskt, men nu när jag träffat hennes fyra år yngre syster kan jag säga att hon ser ut som storasystern. Alla som träffar dem tror just detta.

    Det gör mig väldigt förundrad över att det kan skilja så pass mycket i utseendet mellan personer i samma ålder. Hur kommer det sig att hon ser yngre ut när hennes syster inte gör det? Jag trodde att genetiken spelade en stor roll här, men uppenbarligen inte.

    Min flickvän äter väldigt hälsosamt och sköter sig genom att vårda sin hud, hon röker inte och dricker knappt nån alkohol. Hon har alltid sovit gott och aldrig stressat enligt henne själv. Är det alltså sånt här som påverkar mer än de genetiska faktorerna?


    Det är samma för mig: min lillasyster brukar folk tro är min storasyster. När jag var 35 såg jag också ut som 25. Jag och mina jämnåriga väninnor har helt olika livsstil. En av dem röker dessutom och det får man dålig hy av. En annan väninna är mycket för att man ska klä sig och bete sig som sin ålder. När hon fyllde 30 slutade hon handla på HM och började shoppa kläder i "tantaffärer".
  • Anonym (Jamen­visst)
    Äldre 2 Dec 09:57
    #22
    Anonym (bilder) skrev 2014-12-02 09:19:40 följande:

    Skulle vara roligt att se bilder på alla som påstår sig se så mycket yngre ut än vad de är. Asiater kan komma undan med att se betydligt yngre ut än sin faktiska ålder, skandinaver not so much. Jag har sett en eller två genom hela mitt liv. Däremot har jag hört massor av människor försäkra andra om att de minsann ser så unga ut, bara för att när "ungdomen" gått utgjuta sig om att de inte alls gör det. 

    Ts: vill inte du ha några barn? 


    Beror på. Jag är nätt, har alltid varit, plus att jag förmodligen beter mig lite barnsligt.
Svar på tråden Hur kan vissa se så oerhört unga ut för sin ålder medan de flesta andra är jätteslitna?