• Äldre 2 Dec 23:00
    9731 visningar
    60 svar
    +1
    60
    9731

    varför är killar som är ensamma hatade?

    Kvinnor hatar inte oskulder, de ogillar bara dig.

  • Äldre 3 Dec 11:06
    #24
    +1
    habiti skrev 2014-12-02 23:41:53 följande:

    ja, de ogillar omega killar, dvs killar som aldrig kan få till det, vi är och förblir ensamma.

    kanske omoget att hata oss när vi mår så dåligt.

    jag hade aldrig hånat någon annan människa som var ensam, aldrig.du ser ned på dom.nä. de tycker jag är tråkig, udda och inte attraktiv. på nått forum har det hänt att jag nämnt i nån tråd att jag är oskuld (nån tråd som handlat om det) och då har en del slutat skriva....slump? yeah right.


    Nänänä, vi ogillar specifikt dig. Du gör dig väldigt ogillad genom att försöka bestämma vad vi tycker, och lägga ord i mun på oss. Det spelar ingen roll om en person är oskuld eller inte, så länge den är rolig umgås med osv. Det är en annan grej om det handlar om ett one night stand, men jag antar att detta handlar om långvariga relationer. Min nuvarande pojkvän var oskuld innan vi blev tillsammans, och enligt mig var det bara skönt, för då behöver jag inte jämföra mig med någon annan.

    Så nej, jag ser inte ner på de som är oskulder, jag ser ner på dig då du beter dig så otroligt patetiskt. Om du har problem med att kvinnor slutar skriva när du berättar att du är oskuld så har du helt enkelt haft kontakt med fel slags kvinnor. Tvinga inte på oss andra en roll och åsikt som ingen av oss här verkar ha, du skämmer bara ut dig själv.
Svar på tråden varför är killar som är ensamma hatade?