Inlägg från: Aniiee |Visa alla inlägg
  • Aniiee

    varför är killar som är ensamma hatade?

    Det är jävlig elakt av dig att tillskriva ensamma, sexuellt oerfarna mäns liv något som de (vi) inte anser eller upplever. Jag är ensam (har ingen sexuell relation) och jag är oskuld. Jag har aldrig upplevt att någon kvinna hatar mig eller är rädd för mig. Tvärt om har jag ganska många platoniska förhållanden med kvinnor. Jag vill inte förknippas med en världsbild jag inte delar, men du vill tvinga in mig i din världsbild och du vill att kvinnor ska hata mig. Varför?

    MVH Aniiees lillebror.

  • Aniiee
    habiti skrev 2014-12-02 22:32:38 följande:
    trolldags?

    alla ensama män jag haft kontakt med säger samma sak: kvinnor ser ned på oss för att vi är ensamma och då är de sedda som losers utan liv som är totalt mobbade och borde dö.
    Det har nog mer med ditt umgänge att göra än män (och kvinnor) överlag. Jag har också ensamma män i min närhet som ser sig själva som kvinnors offer och som inte kommer någon vart på vare sig datingfronten eller någon annan front, men jag har många fler ensamma män i min närhet som ser sin situation som något tillfällig som man löser med gott humör, lite humor och en stor dos ödmjukhet, och de flesta av de har tjejkompisar och även tillfälliga flörtar som inte leder någon vart, men som är roliga ändå. 

    MVH Aniiees lillebror
  • Aniiee
    habiti skrev 2014-12-09 16:16:39 följande:
    om jag håller allt i en tråd då? en sk gnälltråd..
    Det har du ju redan testat. Det klarade du visst inte av, för du hade du inte startat den här tråden.
    Happiness is something that comes into our lives through doors we don't even remember leaving open. - Rose Wilder Lane
Svar på tråden varför är killar som är ensamma hatade?