• Äldre 13 dec 00:24
  50173 visningar
  499 svar
  +1
  499
  50173

  Busschaufför slängde av dottern på öde landsväg!!!

  Uppfostra ditt barn istället.

 • Äldre 13 dec 00:43
  #6
  +2
  Anonym (förbannad) skrev 2014-12-13 00:34:27 följande:

  Jo, för då hade hon kunnat kontakta folk och fått hjälp.Är du allvarlig???Nej, men hon gick tidigare. Det visste inte jag, då får vi vänta tills på måndag. Och Stockholm=/=Sverige. Det var minusgrader och hon hade inga vantar.Nu var det ju inte en fyllefest det handlade om om du trodde det.

  Så du tycker alltså att busschauffören gjorde rätt som sparkar av ett barn mitt ute i ingenstans sent på kvällen?


  Ja jag är väldigt allvarlig. Hon borde inte vara ute och festa, glömma sin mobil på en fest, åka hem så sent helt själv eller bete sig odrägligt på bussen. Fokusera på din uppfostran istället.
 • Äldre 13 dec 00:49
  #12
  +3
  Anonym (förbannad) skrev 2014-12-13 00:45:57 följande:

  Jag försvarar inte att hon bar sig åt på bussen, det jag säger är att chauförren gjorde åt helvete fel när han slängde av ett barn som var relavtivt tunt klätt i minusgrader och mörker på en ödslig landsväg.

  Det kunde ha gått riktigt illa, förstår du inte?


  Ja det kan gå riktigt jäkla illa när en lättklädd fjortonåring är ute sent, festat o beter sig dåligt. Det är just därför det är otroligt att du inte förstår att det är din uppfostran det är fel på.
 • Äldre 13 dec 01:07
  #22
  +2
  Anonym (förbannad) skrev 2014-12-13 01:01:04 följande:

  Jag kan villigt erkänna att jag säkert brustit i uppfostran, men det är inte det tråden handlar om! Den handlar om en idiot till chaufför som slänger av ett barn i minsgrader, mörker och ödslighet. Det spelar liksom ingen roll vad hon kan ha skrikigt, man gör bara inte så!!Jag är orolig att kylan kan ha orsakat inflammation någonstans.

  Ja, det kan hon ha gjort. Men det är ingen anledning för att göra det som chauffören gjorde!Jag vill se dig knäppa upp knapparna till ett par tight sittande pants när dina fingrar är stelfrusna och du inte har något att värma dem med.


  Beter man sig dåligt blir man avslängd. Det är hennes och ditt ansvar att se till att ha på sig ordentligt med kläder, sällskap och telefon vilket skulle gjort att hon klarat sig alldeles utmärkt. Hon är inget litet barn utan en tonåring som borde veta bättre och får ta ansvar för sina handlingar.
Svar på tråden Busschaufför slängde av dottern på öde landsväg!!!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.