Inlägg från: Anonym (Undersköterska) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undersköterska)

    Busschaufför slängde av dottern på öde landsväg!!!

    Ville bara säga att du med stärsta säkerhet inte behöver oroa dig över din dotter, i o med att hon varit i rörelse större delen av vägen hem. Har haft gamlingar som "rymt" och promenerat hela natten lättklädda i många minus utan att det tagit skada på dom, tack vare att de rört på sig och på så sätt hållit uppe värmen.

    Så så länge som hon inte har nedsatt imunförsvar eller något annat som kan påverka så kan du säkert vara lugn på det planet.

  • Anonym (Undersköterska)
    Anonym (M) skrev 2014-12-14 05:19:17 följande:

    Jag är i alla fall uppväxt med att mina föräldrar sagt "ring när helst du vill på dygnet och väck oss om det är något, det är bättre det än att du utsätter dig för fara och går hem själv". Fortfarande vid 25 års ålder har det hänt att jag ringt och väckt min snälla pappa för att jag inte kan ta mig hem säkert. Det kallar jag föräldrarskap! 

    Men nu var ju inte det riktigt ämnet...


    Samma här, men oftast så har de vetat om att jag ska iväg, så de varit "förvarnade".

    Och efter jag tagit körkort så har det ju varit självklart att de ringer mig om de är iväg och inte kan(eller ens vill) åka kommunalt hem. För mig är det en självklarhet att man hjälper varandra.

    Svärmor har hämtat min sambo och mig när vi varit iväg och han är 35. Precis som jag har hämtat och lämnat henne både till/från fest och flyg när sambon inte kan.

    våra föräldrar curlade inte oss, men de tog/tar hand om oss, precis som vi tar hand om dom.
  • Anonym (Undersköterska)
    Anonym (förbannad) skrev 2014-12-14 11:00:48 följande:

    Hon sa att hon inte var full, och jag kunde inte känna att det luktade alkohol om henne. Kan förstås inte vara helt säker eftersom hon stank avföring när hon kom innanför dörren, och det kan ha gjort att jag inte kände en eventuell doft av alkohol.Hon har fått straff nog. Förstår du inte hur fruktansvärt traumatiskt det kan ha varit för henne att i hennes ålder tvingas inse att det är kört, att inte kunna hålla sig, att kanske vara på väg åt fel håll i mörkret och inte veta när hon kan vara framme? Tänk efter lite hur hon känner sig.


    Då måste jag fråga om ni inte bott där särskilt länge? Är det många vägar man måste svänga på för att komma fram?
Svar på tråden Busschaufför slängde av dottern på öde landsväg!!!