Inlägg från: Anonym (rätt åt henne) |Visa alla inlägg
  • Anonym (rätt åt henne)

    Busschaufför slängde av dottern på öde landsväg!!!

    Skrattade faktiskt lite när jag läste att hon kissade och bajsade på sig på vägen hem för att hon inte fick upp byxorna - så kan det gå när man beter sig som en liten uppkäftig fjortis! Då kände hon sig nog inte så stor längre!

  • Anonym (rätt åt henne)
    molly50 skrev 2014-12-16 10:31:56 följande:
    Det är inte nprmalt att en 14-åring gör på sig.
    Jag tror att hon var antingen full eller drogpåverkad.
    Fast det här är inte sant. Är man jättebajsnödig och samtidigt lite panikslagen och stressad behöver man inte vara full för att bajsa i byxorna. Tycker faktiskt det är extremt hånfullt att säga att det inte är normal, för under fel förutsättningar kan det hända de flesta.

    Med det sagt fick hon sig säkert en rejäl läxa då hon kom innanför dörren med brunt i byxan - så kan det gå när man är kaxig och oförskämd!
  • Anonym (rätt åt henne)
    molly50 skrev 2014-12-17 21:18:12 följande:
    Det kanske inte är onormalt,men det är högst ovanligt såvida man inte har diarré.
    Därför undrar i alla fall jag om inte TS dotter kan ha varit påverkad av något.
    Speciellt med tanke på att hon inte fick av sig byxorna heller.
    Har du varit panikbajsnödig någon gång? Alltså inte diarré, utan att det trycker på som satan. Då håller man sig inte längre än någon timme.

    Sedan angående byxor så finns det ju byxor som jag behövt få hjälp att ta av mig bara för att knappen sitter så himla tight. Och då har jag inte ens varit kall om händerna.

    Så är det ovanligt? Ja. Omöjligt? Nej.
  • Anonym (rätt åt henne)
    molly50 skrev 2014-12-17 21:50:04 följande:
    Självklart har jag det!
    Men är det så otänkbart att hon kan ha varit påverkad av något och därför haft svårt att hålla sig och få av sig byxorna?
    Anonym (s) skrev 2014-12-17 21:27:28 följande:
    Hade det däremot varit betydligt starkare omständigheter och betydligt starkare förhållanden som inte talade till hennes fördel hade jag däremot inte förstått mig på busschaufförens agerande.

    Men nu visade motsatsen sig.

    både hon och ts har förmodligen nu lärt sig en läxa!
    Ja,men busschauffören visste väl inte hur förhållandena såg ut utanför,mer än att det var kalt och att TS dotter var tunt klädd.
    Det hade kunnat gå illa och poängen är att bussbolaget borde ta tag i det här och se till att det inte upprepas.

    Nej, men det känns bara fel att utgå från den änden.

    Jag har själv bajsat på mig, och det i vuxen ålder dessutom då jag var i Spanien och gick runt i turistruiner. Det tog mer än en timme att ta sig till toppen - om man visste vägen bland alla labyrinter. Det gick inte att gå undan och det var folk överallt. Toaletter fanns inte heller.

    Till slut tryckte det på något så djävulskt och det var som att musklerna gav vika. Och jag hade varken diarré eller var påverkad av droger. Till slut blir trycket övermäktigt, och då bajsar man på sig. Anledningen till att det är så ovanligt är nog snarare för att folk extremt sällan har sådan otur med tajmingen och var de befinner sig - akut bajsnödighet kan komma väldigt fort.
  • Anonym (rätt åt henne)
    Anonym (s) skrev 2014-12-18 16:34:13 följande:
    Ja,förmodligen!

    Därför tycker jag att det fanns ännu större anledning för henne att kliva av bussen och promenera hem.
    Så kan det förstås ha varit. Kan även tänka mig att hon blev otrevlig mot busschauffören när hon bajsade på sig och skyllde på honom för att han inte stannat eller liknande.
Svar på tråden Busschaufför slängde av dottern på öde landsväg!!!