Inlägg från: Anonym (Tjockis.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjockis.)

    Hur bär ni er åt för att bli så tjocka?

    Tja, blev våldtagen vid 15år. Fastnat i ett extremt destruktivt förhållande. Fött 3 barn som stört min sköldkörtel. Gjort 2 aborter mot min vilja, fått 4 missfall och 1 utomkvedshavandeskap.

    Förlorat min bästa vän i en bilolycka, höll själv på att dö och förlora mina 3 barn i en annan bilolycka.

    Förlorade min morfar dagen innan julafton för 3 år sen.

    Fått diskbråck som tydligen inte är tillräckligt allvarligt att operera men som hindrar mig från att gå normalt, kan inte gymma. Närmsta badhus är 3timmar bort och 3 byten med bussen.

    Så just nu är jag en val, har konstanta smärtor hela dagen och får knappt någon hjälp av sjukvården. Äta mindre? Visst, men jag orkar inte vara hungrig och ha ont. Visst, jag är svag som inte kan fixa min vikt, men jag orkar inte ens bry mig om det.

  • Anonym (Tjockis.)

    Det är just det som är grejen, jag frossar inte. Men eftersom jag knappt kan röra mig så måste jag praktiskt taget svälta mig för att gå ner i vikt. Just nu har jag iallafall inte gått upp på ca 6mån.

    Jag behöver hjälp med min rygg, så fort jag rör mig är det som om någon hugger mig med kniv.

    Jag behöver gå i vatten, men kan inte ta 8h 3ggr i veckan för att göra det. Var ska barnen vara?

    Sjukvården går lååångsamt, men nu har jag kontakt med en terapeut som hjälper mig, hon hjälper även till att tjata på sina kolleger att hjälpa mig.

    Men jag är nu nere i en så djup depression att jag knappt vill leva längre. Jag skyller inte ifrån mig, jag skulle kunna leva på 1 ägg och kaffe om dagarna men jag orkar inte det just nu. Människor som inte har rejäl smärta konstant vet inte hur psykiskt tungt det är att vilja gråta varje gång man rör sig.

Svar på tråden Hur bär ni er åt för att bli så tjocka?