Inlägg från: Maria 434 |Visa alla inlägg
  • Maria 434

    Attentatet i Paris: Vad säger ni muslimer?

    Rataxes skrev 2015-01-07 14:21:20 följande:
    Satirtidningen Charlie Hebdo uppfattas som en vänsterskrift. Den startades i kölvattnet av studentprotesterna 1968.

    Säkert högerextremister.
    Verkar vara muslimska terrorister då tidningen tidigare gjort satirer om bla ramadan. Vissa vittnet påstår sig även ha hört männen ropa
    Men vi kommer inte veta förrän männen är gripna
  • Maria 434
    ölburk2 skrev 2015-01-08 10:45:40 följande:
    IS kärna är utgörs av fd krigsfångar från Saddam Husseins arme, å är inget annat än kriminella förbrytare som enbart använder Islam som en slags täckmantel.
    Troligen är de allra flesta anhängare simpla förbrytare som anslutit sig till IS å som inte bryr sig det minsta om vilken religion som IS låtsas företräda.

    I vilket fall som helst är det helt fel att kalla dom för muslimer eller muslimska terrorister, utan dom är rätt å slätt en bunt kriminella, de mest brutala Världen skådat på länge, å ska givetvis inte behandlas på annat sätt än andra kriminella organisationer.
    Nu sägs dom ju tillhöra Al Qaida och inte IS.
    De själva säger sig tillhöra den enda sanna och rena islam, ergo islamistiska terrorister.

    Jag väntar fortfarande på att ledare för moskéer i Sverige ska visa sin avsky för detta dåd... framför allt han som inte vill fördöma de sk svenskar som åker för att ansluta sig till terroristorganisationen IS.
    Väntar så klart också på storskaliga demonstrationer och manifestationer precis som det var så viktigt med när det var påstådda hatbrott mot moskéer
Svar på tråden Attentatet i Paris: Vad säger ni muslimer?