• Prällen

    Attentatet i Paris: Vad säger ni muslimer?

    Jag är inte antimuslim eller SD:are.

  • Svar på tråden Attentatet i Paris: Vad säger ni muslimer?
  • ursula
    Anonym (Fia) skrev 2015-01-07 22:57:26 följande:
    Haha, var är yttrandefriheten nu då? Eller gäller den bara för vissa? Dubbelmoral........Anyway, I'm out.
    Tack och hej!
    Såväl i Sverige som i Frankrike har vi demokrati . I båda länderna finns det yttrandefrihet men ingen rätt att döda.
    Vi får helt enkelt rätta oss efter vad lagen säger.
  • Froststar
    Anonym (Fia) skrev 2015-01-07 22:05:19 följande:

    Det som stör mig är att tidningen gav sig på en grupp med människor som tog illa upp och gav tillbaka. Nu är det synd om dem fast det var de som började. Vilken logik är det?


    Nästan alla muslimer kränker mig. En enda anledning, för att jag är en västerländsk kvinna. Hur långt tycker du att alla vi, som tycker att muslimerna kränsker oss kvinnor eller alla de som anser att muslimerna kränker deras mor, döttrar, systrar, fruar, flickvänner, får gå? Får vi skjuta alla som kränker oss? Eller bara en utvald skara? De vet att de kränker oss, det har påtalats många gånger, de kommer till och med till våra länder och kränker oss. Anser u att om de sig i leken ger får de leken tåla? Det var ju de som började.

    Jag hade iofs nöjt mig med att sända alla muslimska män till ett land som omfamnar den religionen. Är det OK? Du som tycker att det är OK att mörda folk till höger och vänster bara för att de gör något man inte gillar? Och kvinnorna som tycker att de här männen gör rätt. Även västerländska kvinnor. Så får de se på nära håll vad det är de försvarar.

    Sedanvill jag att du svarar på en sak. Hur har polismannen som bad för sitt liv "gett sig i leken"? Hur har han kränkt de här svinen?
    Min avatar speglar känslorna jag får då jag läser genomsnittliga FL-ares inlägg
  • Froststar
    Anonym (Fia) skrev 2015-01-07 22:41:32 följande:

    Islam är en religion, okej? Det är inte en åsikt. Det finns flera miljoner människor som tror på koranen och lever sitt liv efter vad den lär. Om du öppet kan gå ut och dissa många många människors tro måste du vara beredd på att någon kommer att bli arg. Förstår du?


    islam är en ideologi.
    Min avatar speglar känslorna jag får då jag läser genomsnittliga FL-ares inlägg
  • Anonym (DaughterOfElohim)

    Förmodligen att majoriteten av alla muslimer inte är extremister och att Breivik inte heller var ett helgon. Så fort en extrem muslim gjort något fel så tas gärna Breivik upp  och gärna med skitsnacket om att han var "kristen".
    Men i alla muslimska länder, där det påstås finnas en massa fredliga muslimer, så är det ju Sharia lagar och förföljelser mot alla som inte är muslimer, judar,kristna, homosexuella, alla!  och inte gör de "fredliga muslimerna" alltid så jättemycket för att hjälpa de förföljda. De verkar också vara rätt så rädda, fredliga absolut, men för rädda för att stå emot de extrema muslimerna som ändå verkar vara många nog att hålla länder som Afghanistan och Saudi Arabien i skräck, genom att skrämmas och piska folk enligt Sharia lagarna samt kastande i fängelse för blotta anklagelsen för att ha hädat Muhammed.
    Det har även funnits fredliga muslimer som först varit fredliga med sina kristna grannar, ätit tillsammans och kommit varandra nära, sen helt plötsligt så har de förvandlats som av order av deras Imamer när kristna har blivit förföljda så har de plötsligt börjat förfölja sina grannar tillsammans med extremisterna.
    De extrema muslimerna, som välkomnas in i Europa däribland Frankrike, England och Sverige, i deras länder får man inte häda deras profet utan att man blir dödad, så därför tar de seden dit de kommer och tror de kan skrämma folk till att behandla dem och deras profet med respekt.
    Jag säger inte att det inte finns fredliga muslimer, men jag önskar att de som säger att de är fredliga och vill att folk ska lita på dem, stod upp för de kristna och andra minoritets grupper som blir förföljda av extremister, och gick emot mer öppet de extrema muslimerna, kanske fixade manifestationer mot extrem islamism där man håller kristna och judar i händerna och sjunger fredliga sånger och tar öppet avstånd från terrorism Islam.

  • Anonym (***)
    Anonym (Fia) skrev 2015-01-07 21:34:22 följande:
    Jag håller med dig. Varför skall de hålla på och  provocera när de vet att det finns konsekvenser. Tycker ärligt talat att de får skylla sig själva.
    Är man med  i leken får man leken tåla. 
    Okej???
    Så nu ska de dödades anhöriga iväg och göra samma grej mot de som sköt?

    Eller hur ska man lösa detta?
  • Anonym (***)
    Anonym (Fia) skrev 2015-01-07 21:44:12 följande:
    Rätt åt dem. Profeten är viktigt för muslimerna och om folk inte kan respektera det och låta honom vara så får de fan tåla konsekvenserna. Min åsikt.
    Så det är  "rätt åt" den som blir avrättad p.g.a. att den ritat en bild i en tidning?
  • Rakad Apa


    Too soon?
    ?Livet är för viktigt för att tas på allvar.? - Oscar Wilde
  • Anonym (***)
    Rakad Apa skrev 2015-01-08 02:06:49 följande:
    Too soon?
    Var hittade du den bilden?
  • Rakad Apa
    Anonym (***) skrev 2015-01-08 02:26:21 följande:

    Var hittade du den bilden?


    Hittade den på Reddit.
    ?Livet är för viktigt för att tas på allvar.? - Oscar Wilde
  • kanskedetdu
    Anonym (Fia) skrev 2015-01-07 22:57:26 följande:
    Haha, var är yttrandefriheten nu då? Eller gäller den bara för vissa? Dubbelmoral........Anyway, I'm out.
    Tack och hej!
    Yttrandefrihet garanterar inte att dina åsikter inte blir kritiserade,läs på lite tack
Svar på tråden Attentatet i Paris: Vad säger ni muslimer?