• Prällen

    Attentatet i Paris: Vad säger ni muslimer?

    Jag är inte antimuslim eller SD:are.

  • Svar på tråden Attentatet i Paris: Vad säger ni muslimer?
  • BCH52
    Anonym (Icke muslim) skrev 2015-01-07 14:52:11 följande:

    Neeej!! Jag menar inte så. Självklart är det fruktansvärt det som de har gjort. Jag menade bara att man kan vara försiktig när man är medveten om konsekvenserna självklart försvarar jag inte deras attack. Fruktansvärt


    Jag förstår hur du tänker här men risken är att gränsen för vad som får säga och skrivas blir snävare och snävare. När en grupp upptäcker att om vi hotar, skadar, dödar då publiceras inte sånt vi inte accepterar. Snart kommer då ytterligare grupper inse samma sak. Vad får vi få för samhälle?

    Jag anser att vi ska ha stor frihet att säga och skriva vad vi tycker även om någon kan känna sig ledsen eller kränkt. Jag inser också att det blir ständiga avvägningar som måste göras. Om något ska vara förbjudet då måste det uttryckligen lagstiftas om just det. Även där blir det avvägningar som måste göras.
  • Anonym (Icke muslim)

    Jag är förvånad över att så många människor verka tycka att det viktigaste är yttrande o tryckfrihet. Tom presidenten. Såg jag nu, verkade trycka på den frihet denna tidning belyser. Enligt min åsikt hade detta kanske inte hänt om de inte hade publicerat den här bilden inatt. Är det verkligen bara jag som tycker så?? Är jag bara en liten räddhare?? Är det bara jag som tycker att man inte ska väcka den björn som sover?

  • Rataxes

    Trist för alla inblandade. Frankrike har en stor del invånare från dessa(Muhammedanska)  länder. Så stor att 6000 judar anser sig hotade och flyttar till Israel 2014.


    Om du tar dig dina mörkblå glasögon, så ser världen klarare / tydligt budskap från miljöpartist...
  • Anton Chigurh
    Anonym (Icke muslim) skrev 2015-01-07 15:11:02 följande:
    Jag är förvånad över att så många människor verka tycka att det viktigaste är yttrande o tryckfrihet. Tom presidenten. Såg jag nu, verkade trycka på den frihet denna tidning belyser. Enligt min åsikt hade detta kanske inte hänt om de inte hade publicerat den här bilden inatt. Är det verkligen bara jag som tycker så??

    Är jag bara en liten räddhare ???

    Är det bara jag som tycker att man inte ska väcka den björn som sover?
    Japp, det är du, tror fan att det inte är islamister o likn pack som "styra" vad som får, eller inte får, tryckas i tabloiderna, eller vad för tidning det än må vara. Vi skall aldrig låta dylika våldshandlingar påverka vad som trycks. 
    Most people are only alive because it is illegal to shoot them.
  • Anonym (M)

    De som lär bli mest lidande av det här är vanliga, hyggliga muslimer.

  • Rataxes
    Anonym (Icke muslim) skrev 2015-01-07 15:20:41 följande:
    Men då händer ju sånt här..........
    Du vill således låta terroristerna styra vad som ska få lov att sägas eller inte?
    Om du tar dig dina mörkblå glasögon, så ser världen klarare / tydligt budskap från miljöpartist...
  • Anonym (Icke muslim)

    Nej !! Självklart inte. Jag har ingen lösning. Bollar ju bara med er.

Svar på tråden Attentatet i Paris: Vad säger ni muslimer?