• fellanbellan

    Nån med erfarenhet av Pergotime?

    När jag var 22 år fick jag mitt första barn. Allt gick hur smidigt som helst. Jag har tidigare ätit cerazette i 7 år och när jag slutade med dom blev jag gravid direkt. Hann inte ens få en blödning innan. Min gynekolog sa att det är väldigt ovanligt. Nu har vi försökt att skaffa bebis nummer 2, men det går inte lika enkelt. Har försökt i över 1 år. Min mens har inte heller kommit tillbaka efter förlossning. Har mens 4-5 gånger per år. Så tillslut kontaktade jag en gynekolog som håller på med fertilitetsutredningar. Och det visade sig att jag har väldigt många äggceller....vilket jag trodde var bra. Men det blir tydligen för trångt för dom att mogna. Så nu efter många tester ska jag börja med Pergotime imorgon. Är det nån som har bra erfarenhet av dom. Hur fort gick det för er att bli med barn? :)

  • Svar på tråden Nån med erfarenhet av Pergotime?
  • fellanbellan

    Verkar lovande :) Har ätit klart min kur (enkeldos). Var hos läkaren på ultraljud i måndags 19/1 och en äggblåsa hade vuxit. Hon sa att jag reagerade bra på tabletterna. Har haft samlag varannan dag i en vecka. Igår fick jag utslag(glad gubbe) med CB digitala ägglossningstest. Vi hade sex på en gång då. Men hann aldrig med en andra gång samma dag. Hoppas att det räcker. Ska försöka mysa till det lite ikväll också:) va tror ni? Hur ofta hade ni sex?

  • fellanbellan

    Åh va härligt att höra :):):) nu går jag och väntar och väntar på att ta ett gravtest. 10 dagar kvar tills jag vågar testa ;) men är det möjligt att redan känna sig gravid? Eller är det kroppen som spökar. Svullen mage, stickningar längst ner i magen och svank. Känner mig lite sjuk i kroppen. Men är pigg ändå. Kommer inte ihåg hur det kändes :);) hur märkte ni det?

  • fellanbellan

    Idag kom mensen. :( jag som trodde att det skulle bli en dag med glädje. Fick samtal från min gynekolog i veckan. Hon berättade att blodproven visade att jag hade haft ägglossning. Jag blev så glad och trodde verkligen att jag var gravid :) börjar med nästa kur på onsdag. Hoppas det funkar då.

  • fellanbellan

    Skulle ha börjat med kur nummer 2 förra veckan, men tabletterna var slut på alla Apotek i hela Stockholm ???? så denna månad blir en paus. Är rädd att kroppen ska komma i orytm. Nu när jag äntligen har fått normal menscykel. Man får hoppas på att det kanske funkar ändå. Kroppen kanske fixar det utan hjälp. Men vad är oddsen på att tabletterna är helt slut?!? Blev så arg???? vill ju så gärna att detta ska funka. Lääängtar så efter ett till barn??

  • fellanbellan

    Plussade igår :):):) är så glad. Nu håller vi tummarna att allt går som planerat <3

    skulle ha ätit min andra Pergotime kur i början av Februari, men tabletterna var slut i hela Stockholm. Blev arg och frustrerad, men bestämde mig för att tänka positivt. Trodde inte att det skulle kunna gå av sig själv :) Har pcos så jag är så glad att det funkade. :)

  • fellanbellan

    Det blev bara 1 kur. Och den gången blev det inget. Skulle börja med kur 2 i februari, men tabletterna var slut i hela Stockholm. Jag tänkte att det kommer aldrig att kunna bli något eftersom jag har svårt att få ägglossning, men där hade jag fel. Det är verkligen som folk säger. Att man ska slappna av och inte tänka på att man ska bli gravid. Vi hade samlag för att vi var sugna och då blev det en liten bebis. :) i mitten av November kommer vårt andra barn. Nu håller jag alla tummar och tår så att allt går bra <3

Svar på tråden Nån med erfarenhet av Pergotime?