• fellanbellan

    Nån med erfarenhet av Pergotime?

    När jag var 22 år fick jag mitt första barn. Allt gick hur smidigt som helst. Jag har tidigare ätit cerazette i 7 år och när jag slutade med dom blev jag gravid direkt. Hann inte ens få en blödning innan. Min gynekolog sa att det är väldigt ovanligt. Nu har vi försökt att skaffa bebis nummer 2, men det går inte lika enkelt. Har försökt i över 1 år. Min mens har inte heller kommit tillbaka efter förlossning. Har mens 4-5 gånger per år. Så tillslut kontaktade jag en gynekolog som håller på med fertilitetsutredningar. Och det visade sig att jag har väldigt många äggceller....vilket jag trodde var bra. Men det blir tydligen för trångt för dom att mogna. Så nu efter många tester ska jag börja med Pergotime imorgon. Är det nån som har bra erfarenhet av dom. Hur fort gick det för er att bli med barn? :)

  • Svar på tråden Nån med erfarenhet av Pergotime?
  • Längtar efter en bebis

    Hoppas du plussar denna månad !' :) håller tummarna för dig :)

    2 veckor innan mens fick jag massa hugg och stickningar i magen trodde de var mensen som var på väg men Ingeting sedan blev jag öm i brösten och dom börja mörkna, märkte oxå när jag vakna och skulle borsta mina tänder blev jag äcklad och ville bara spy.. En vecka innan mens fick jag nidblödning som vara 30 min kom Putte lite jag som vanligt trodde mensen var på väg kände mig ledsen gick och la mig, nästa dag när jag vakna gick på toa så vare helt rent på trosan.. Så var mensen sen gjorde grav test 2 st faktis och båda vissa positiv :) ,,, och sista dagarna innan var jag extrem trött och ont i svanken de var för livmodern växte men jag som trodde hela tiden mensen skulle dyka upp haha :) ... Lycka till !! :) skriv hör av dig med dina symptom :)

  • fellanbellan

    Idag kom mensen. :( jag som trodde att det skulle bli en dag med glädje. Fick samtal från min gynekolog i veckan. Hon berättade att blodproven visade att jag hade haft ägglossning. Jag blev så glad och trodde verkligen att jag var gravid :) börjar med nästa kur på onsdag. Hoppas det funkar då.

  • KnytetsMamma
    fellanbellan skrev 2015-02-07 08:29:14 följande:
    Idag kom mensen. :( jag som trodde att det skulle bli en dag med glädje. Fick samtal från min gynekolog i veckan. Hon berättade att blodproven visade att jag hade haft ägglossning. Jag blev så glad och trodde verkligen att jag var gravid :) börjar med nästa kur på onsdag. Hoppas det funkar då.
    Förstår att det känns tungt att mensen kom men försök se det positivt att dosen funkade och att du fick ägglossning, då finns ju i alla fall chansen att du kan bli gravid nästa kur. Håller tummarna!!!
  • KnytetsMamma
    Längtar efter en bebis skrev 2015-02-07 14:55:44 följande:
    Jag trodde faktis har man ägglossning så blir man gravid men de inte allså alltid så :/
    Då vet jag om det oxå :) hihi
    Nej, så behöver det tyvärr inte alls vara, man kan ha ägglossning månad efter månad utan att bli gravid :( Det är ju väldigt få dagar varje månad som det är möjligt att bli gravid och även om man prickar in just de dagarna är det ju ett mirakel att ägget och spermien ska träffas, ägget ska befrukta spermien och ägget ska överleva vandringen från äggledaren till livmodern och sen hitta en bra plats att fästa på och sen måste celldelning m.m komma igång och funka för att kroppen inte ska stöta ut det (missfall). Så det är väl snarare så att det är otroligt att man KAN bli gravid när man tänker på hur många saker det är som måste klaffa samtidigt.
  • MalinEleonor

    Hej! Jag åt dubbel kur av Pergotime 1997 och fick då min dotter. Även 2003 åt jag dubbel kur ab Pergotime och fick då min son. Vi hade försökt ganska länge innan båda barnen. Så funkade det för mig.

  • fellanbellan

    Skulle ha börjat med kur nummer 2 förra veckan, men tabletterna var slut på alla Apotek i hela Stockholm ???? så denna månad blir en paus. Är rädd att kroppen ska komma i orytm. Nu när jag äntligen har fått normal menscykel. Man får hoppas på att det kanske funkar ändå. Kroppen kanske fixar det utan hjälp. Men vad är oddsen på att tabletterna är helt slut?!? Blev så arg???? vill ju så gärna att detta ska funka. Lääängtar så efter ett till barn??

Svar på tråden Nån med erfarenhet av Pergotime?