• Äldre 10 Jan 17:08
    7722 visningar
    21 svar
    21
    7722

    Duplo eller Brio tågbana?

    Mina barn har alltid ratat allt med duplo även tågbanan men brios tågbanan älskar dem. Brios funkar ju ihop med tex Ikeas, kids Wood och flera andra märken av träbanor och det är ett stort plus. Just nu har sonen ett bord med tillhörande tågbanan från kid craft som är riktigt kul och funkar ihop med brios.

  • Äldre 10 Jan 17:51
    #6
    Sous skrev 2015-01-10 17:41:39 följande:

    Här har vi brio, jätteroligt och uppskattat. Sonen leker hellre med den än med sitt duplo överlag så jag tror det beror på barnet vilket som är roligast.

    Det finns massa brio att köpa begagnat och en hel del satser kan man hitta billigt på rea, så det är enkelt att bygga på utan att ruinera sig. Här är brio bilbanan som hör ihop med tågbanan också oerhört poppis och kan användas med vanliga småbilar. Brio har också små maskiner, lastbilar och lyftkranar som är väldigt roliga, tycker sonen.

    Stor kvalitetsskillnad mot Ikeas, Biltemas är väl ok, men Brio märks är mycket mer hållbar.


    Brio håller i generationer :D här hemma är många delar från mannens uppväxt. Duplo är plast och det är mer en färskvara.
  • Äldre 10 Jan 20:28
    #12
    Nyfikna72 skrev 2015-01-10 19:39:48 följande:

    Sen kan man inte jämföra Brio då med nu heller, nu görs de i kina som allt annat så kvalitetsskillnaderna är nog mycket små. Tycker Biltemas ser helt okej ut och man får med massor med saker om man ser till priset.


    Och man kan och bör inte heller tänka att allt från China är skit. Finns mycket bra kvalitetsgrejer där i från. Brio håller fortfarande en riktigt bra kvalité. Plast är sämre på alla vis än trä speciellt i miljösynpunkt.
Svar på tråden Duplo eller Brio tågbana?