• Äldre 15 Jan 17:35
    5100 visningar
    28 svar
    28
    5100

    Man som vill prova klänning?

    Palestrina skrev 2015-01-15 17:12:50 följande:
    Då har du väl inte så mycket att förlora på att köpa en kvinnlig outfit och pröva den inför henne och se hur hon reagerar på det. Eftersom du skriver att det är viktigt för dig.
    Nej, det har du ju rätt i. 
    Det är dock lite läskigt både att köpa kvinnokläder och att bjuda in min flickvän som värdinna - eller vad man ska säga.
    Jag tänker också kring om rätt nivå på klädsel. Om jag bara köper en rymlig klänning blir det fel och larvigt och om jag kör på allt från underkläder o smycken blir det to much kanske..
  • Äldre 15 Jan 18:17
    #8
    Tilja skrev 2015-01-15 17:53:56 följande:
    Du kanske kan ta det ett steg i taget tills det inte känns obekvämt för dig? T.ex. första steget är att köpa "kvinno"kläder, andra steget är att du har dem på dig när du är själv hemma tills du känner dig bekväm nog i dem för att ha dem på dig när din flickvän är där, nästa steg kanske är smink/smycken etc. Och om du är orolig över din flickväns reaktion så kan du ju försöka vänja henne vid tanken steg för steg också (först nämner du att du har köpt en klänning, sen att du vill ha den på dig när ni äter middag ihop etc).
    Bra råd.
    Jag har börjat titta efter klänning etc. på nätet men undrar om det är bättre att köpa i butik..kanske tom.prova. Hur som så vill jag klä upp mig snyggt, genomtänkt och lagom kvinnligt. 
  • Äldre 16 Jan 18:01
    #24

    Jag tycker när du nu är helt ny i att klä dig kvinnligt att klänning nummer två är helt rätt. Döljer ev kraftiga armar? men är ändå väldigt kvinnlig och fin.
    Till klänning 1 och 3 skulle du eventuellt behövt en kofta eller så.

Svar på tråden Man som vill prova klänning?