• Äldre 27 Jan 13:58
    8145 visningar
    15 svar
    15
    8145

    Har mamman gjort något olagligt?

    Detta gäller inte mig utan en kompis.


    Det är så att min kompis fick barn med en tjej. Men senare var hon otrogen och dom särade på varandra. Nu bor dom isär och hon pressade honom att ge henne vårdnaden om deras 2 barn 1 och 2 år. Han var snäll och gav vårdnaden om deras två barn.


    Sen kom helvetet. När han ska komma och träffa barnen, så åker hon iväg med barnen så han inte får träffa dom. Sen när han åker hem igen, så anklagar hon honom att han inte vill träffa sina barn. Han bor nämligen 50mil ifrån henne. Han har ringt mamman jätte många ggr. Men hon svarar aldrig och sen bytte hon nummer och adress. Nu är hon okontaktbar.


    Nu har hon en ny kille. Så nu är det så att hon lurar sina barn och säger att den nya killen är deras riktiga pappa. Nu har det gått 3 år och dom tror nu att den killen är deras riktiga pappa. Mamman har nämligen sagt att ingen får nämna deras riktiga pappas namn. Deras riktiga pappa vet inget om detta heller. Varje gång han skickar julklappar till barnen så slänger mamma sakerna i soporna. Allt som kommer ifrån honom slänger hon det i soporna.


    Jag fick veta detta igår.


    Nu är min fråga. Har mamman gjort något olagligt?


    Kan man på något sätt sätta dit henne? Pappan vill ha barnen och saknar dom jätte mycket.


    Hur ska han göra för att få kontakt med barnen igen. Gå via mamman går inte.


     

  • Svar på tråden Har mamman gjort något olagligt?
  • Äldre 12 Jul 23:25
    #9

    Nu har det gått 6månader. Hon har börjat att ringa men då säger hon bara att han inte får träffa barnen och hennes familj vill inte ha något med honom att göra.


     


    Tyvärr har han inte råd med en advokat eftersom dom kostar så mycket.


    Kan man lyckas stämma henne utan advokat? Eller är det bättre att ta advokat för att lyckas träffa barnen igen?


     

Svar på tråden Har mamman gjort något olagligt?