• Äldre 3 Feb 11:37
    491 visningar
    2 svar
    2
    491

    Med eller utan jäst?

    Tänkte göra pizzabullar och har hittat två recept som fått bra betyg, Ena är dock med jäst, andra är med bakpulver (man slipper jäsa degen). Vilket skulle ni rekommendera att jag gör?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2015-02-03 12:32
    Ingen som har någon åsikt om vad som är bäst?

  • Svar på tråden Med eller utan jäst?
  • Äldre 3 Feb 15:13
    #1

    Tycker inte pizzadeg med bakpulver blir god, så jag skulle köra med jäst.

  • Äldre 3 Feb 19:39
    #2

    Ett enda svar, haha... Men det är allt som behövs, då jag inte har någon aning om vare sig bu eller bä i den här frågan. Dåså, tack Fia 28 - då blir det med jäst :)

Svar på tråden Med eller utan jäst?