• Äldre 9 Feb 09:27
    938 visningar
    5 svar
    5
    938

    Baka glutenfritt?

    Jag skall baka bullar och dom behöver vara glutenfria. Räcker det att jag bara byter ut mjölet mot glutenfritt eller är det något annat jag bör byta ut eller tänka på?
    Har aldrig bakat glutenfritt tidigare!


    Har ni några andra tips på glutenfria bakverk så får ni gärna dela med er!


     

  • Svar på tråden Baka glutenfritt?
  • Pescet­arian
    Äldre 9 Feb 09:32
    #1

    Chokladbollar - enkelt och gott!

    Byt bara ut havregrynen mot Sempers glutenfria havregryn.

  • Pescet­arian
    Äldre 9 Feb 09:35
    #2

    Chokladbollar kan göras både gluten- och mjölkfria och ändå smaka lika bra.

    Glutenfria köpebullar är ganska usla. Smakar illa och är hårda och torra. Kanske att ditt hembak får ett bättre resultat. Det enda i bullar, som har gluten, är mjölet.

  • Anonym (Mums)
    Äldre 9 Feb 09:36
    #3

    Biskvier

    En kladdkaka på jennys matblogg

    Maränger....

    Sedan hår nog det mesta göra på glutenfri mjölmix

    Finns även färdig våffelmix om man inte vill göra egna

  • Pescet­arian
    Äldre 9 Feb 09:36
    #4

    Hittade detta: www.hemmetsjournal.se/mat/Lailas-glutenfria-kanelbullar/recept-5959

    Hon brukar ju göra bra och goda saker.

  • JPT
    Äldre 14 Feb 18:24
    #5

    Jag rekommenderar det här receptet: 
    http://www.ica.se/recept/kokosrulle-med-hallon-665237/

    Mums! 

Svar på tråden Baka glutenfritt?