• JMA
    Äldre 20 Feb 21:01
    8330 visningar
    18 svar
    18
    8330

    När fick ni barn efter fosterdöd?

    Hej!

    Jag är hemskt ledsen för er skull! Det är något ingen människa borde behöva gå igenom.

    Vi förlorade vår lilla dotter i slutet av september 2014. Graviditetsvecka 40+3.. Isabella dog i magen utan förklaring, De har inte kunnat hitta någon förklaring..

    Vi bestämde då att vi kanske ska prova igen till sommaren 2015, men vi har inte skyddat oss, blir det så blir det..

    Idag plussade jag... Jag genomströmmades av en lyckokänsla (kändes som om "hej nu e jag tillbaka" mycket konstigt, samtidigt är jag självklart jätterädd och vågar kanske inte riktigt tro på det ännu..

    Hur man klarar av det, jag hade panik precis som du! Trodde jag skulle dö, att jag aldrig skulle kunna bli gravid igen.. Att det var fel på mig..

    Min syster väntade barn samtidigt som jag, hon födde en frisk pojke i slutet på oktober 2014.. Det känns.. samtidigt som jag är så glad för deras skull!

    Var beredd på att männsikor som står dig nära kanske håller sig på sin kant, människor som du aldrig trodde kommer säkert bli ditt stöd.. Så var det för mig och jag har läst att det tydligen är väldigt vanligt.

    Var inte rädd för att prata, prata och prata om det som har hänt, om Ert lilla barn, som är med er jag tror att han kommer tillbaka när han är redo, det är så jag har tänkt för att klara av allt.

    Jag vet inte om det har varit någon hjälp, men något iallafall..

    Jag hoppas verkligen att lyckan kommer snart för er!

    Många Många Styrkekramar!

Svar på tråden När fick ni barn efter fosterdöd?