• Anonym

    någon med seroquel? utsättningssymtom

    Vad dum jag är, varför trappar jag ner för fort. 25 mg åt gången är ju klart smartare.. Jag har använt 25 mg icke depot för att lindra de värsta symtomen men då tar jag ju ändå samma substans..?!

  • Anonym

    Jag skulle aldrig klara CT!! Hur fan gör du då? Dödsångest blandat med megasvettningar och illamående?!

  • Anonym

    Shit, alltid är det nåt!! Men super att seroquel funkar på dig!

    Nu är det lite bättre, dag 4 var klart värst! Inatt har jag iaf sovit lite mer, somnar tidigare och tidigare igen. Skönt. Men jag är ändå helt slut för sover inte lika djupt som med full dos seroquel.

    Ang att trappa ner saktare. Kan inte ta så lång tid, då får jag hålla på i månader?

  • Anonym
    Bipolen2 skrev 2015-03-07 01:34:56 följande:

    Hej!

    Fick positivt gravtest i måndags och äter seroquel. Ska trappa ut den fort och har fobi mot kräkningar. Har läst här i tråden och har panik!

    Gick på 100 mg per kväll och har fått order om att äta 50 mg per kväll i en vecka o sedan sluta. Tog 50 mg igår och idag. Vaknade med ett extremt illamående nu mitt i natten.

    Snälla ni som har liknande erfarenheter! Skriv!!


    Jag kräktes aldrig, bara konstant illamående
  • Anonym
    Anonym (bipolär 2) skrev 2015-03-13 23:17:29 följande:

    Jag har slutat med seroquel nu. Gick från 400 mg till 0 på fyra dagar. Har gjort det här så många gånger tidigare och det har gått åt skogen varenda gång men ändå fortsätter jag. Gillar helt enkelt inte seroquel, vill inte sova bort livet. Vill få vara vaken länge på kvällen och ändå vakna tidigt och vara pigg.

    Kanske börjar igen med lägre dos. Vet inte än. Inte rädd för hypomanin men för den den enorma kraschen som alltid följer.


    Åh att du pallar! Själv är jag livrädd över att bli hypoman. Visst är det nice men det där ständiga pirret! Och att inte kunna sova ! Och att vilja prata med varenda människa (som man vet att man ist kommer hata när det vänder). SÅ jobbigt att vara styrd av kroppen. Men det låter som att det funkar bra för dig, och många andra
Svar på tråden någon med seroquel? utsättningssymtom