• Lemima

    Riktiga symtom eller bara Lutinus??

    Jag går in på ruvar DAg 12 i morgon. Jag har haft rosa bruna flytningar Held riden sen tillbaka sättningen, igår kom lite slem blod idag kom klar röd blod. Vet inte om det är en mens eller blödning, känns förvirrande min klinik hänvisar tills test dagen 16/3 och jag känner bara en hopplös känsla. Min man hoppad på en mellan blödning men jag tror det är försent, skulle KU ha min mens igår enligt min mens cyckel, hoppas det går bra annars.

  • Lemima

    Ska man testa sig om man börjat blöda?? Jag vågar inte rädd och se ett jävla minus. Men även om det är minus idag, kan de bli plus på test datumet då? Förvirrad själ känner jag mig som /

  • Lemima

    Oki vi har test dag samma dag, men jag blöder fortfarande ganska mycket och färskt rött blod. Håller tummarna för dig jag/jag. Jag har exakt samma symtom som dig med svullna bröst och jag gråter mycket. Men jag har ändå fått ett hopp efter jag började skriva här. Jag mår lite illa nu också, men det kan vara maten ????. Ja vi får fortsätta ruva på tills på måndag tjejer ???

  • Lemima

    Lycka till bellis i morgon håller tummarna. Styrke kram . Jag blöder ganska mycket är på rd 12.

Svar på tråden Riktiga symtom eller bara Lutinus??