• naivSp­agetti
    Äldre 17 Mar 12:41
    11110 visningar
    83 svar
    83
    11110

    Snälla killar med bitchiga tjejer

    Anonym (Tjej) skrev 2015-03-17 12:04:13 följande:
    Jag är en ''bitchig'' tjej. Alla tror det pga jag är bestämd och kan säga ifrån. Jag har även fått höra att jag ser ut som en bitch. Jag håller dock inte på att säga fula saker till min kille och sånt men jag kan vara ''hård''. Min kille säger att det var det han föll för. Vissa gillar helt enkelt inte mesiga tjejer ;) 

    Jag anser mig dock inte vara en bitch utan mer.. Tja dominant..? Man kan inte köra med mig och jag har åsikter och sitter inte bara tyst och är gullig. Jag behandlar dock inte min kille som skit, då är man ju en idiot. 
    vad var det som gjorde att du föll för din kille? och en ännu mer personlig fråga, men är du den dominanta i sängen också?
  • naivSp­agetti
    Äldre 17 Mar 13:14
    #7
    Anonym (Tjej) skrev 2015-03-17 12:59:29 följande:
    Att han var just en snäll och lugn kille. Innan honom hade jag bara varit med så kallade badboys. Jag är inte alls dominant i sängen utan det är tvärt om där :)
    Där har vi det tråkiga för mig. Väldigt många av de socialt dominanta tjejerna är inte det i sängen. Jag tänder inte på undergivna tjejer så lätt :/...  Har varit svårt att hitta de tjejer som också är dominanta i sängen. 

    Tycker att båda kan vara dominanta eller att man turas om ibland :)
Svar på tråden Snälla killar med bitchiga tjejer