• Äldre 17 Mar 13:33
    11173 visningar
    83 svar
    +2
    83
    11173

    Snälla killar med bitchiga tjejer

    En kille som inte tar egna initiativ kan ta fram "bitchen" hos en vanlig tjej. Och en del killar söker sig till tjejer som styr dem eftersom de helt enkelt inte har några idéer själva utan hellre följer efter den som har det. Det är lätt att dra förhastade slutsatser då man tittar på ett par utifrån -ibland då jag ser en tjej som beter sig lite onödigt hårt mot en kille så tänker jag: -Det kanske är tusende gången hon ber honom om samma sak och det går inte framåt, han börjar inte tänka själv! Då verkar det som att tjejen är en bitch men det ligger annat bakom beteendet. Sen tror jag också att det finns snygga tjejer som beter sig dåligt och tycker att de har rätt att göra det, det är absolut inte okej!

  • Äldre 17 Mar 16:28
    #14
    +2
    KäntBärtil skrev 2015-03-17 14:05:03 följande:
    Men en man som kör med kvinnan är fortfarande ett kräk?... eller?
    Vilken fantastiskt onödig kommentar. Ja, som jag sa är det inte okej med tjejer som beter sig dåligt. Och en man som kör med en kvinna för att hon inte har några som helst idéer eller tar några initiativ är lika ursäktad i sitt beteende som tvärtom. Skillnaden är att en man kallas kräk och en tjej kallas bitch. Det kan finnas förklaringar bakom beteendet för båda, men båda uppfattas som osympatiska av omgivningen. Jag har läst tidigare inlägg av dig och du verkar ha hakat upp dig.
  • Äldre 18 Mar 15:58
    #24
    -1 +2
    KäntBärtil skrev 2015-03-18 13:11:40 följande:

    En kvinna som trycker ned och förödmjukar sin man offentligt är stark och självständigt och beundras av andra kvinnor men en man som gör likadant är en mansgris.

    Det känns som att många kvinnor skall revanschera sig på oss män som försöker vara jämställda. Ilskan känns missriktad men någonstans skall den ju pysa ut och varför inte på den som finns till hands?


    Är tillsammans med en kvinna som också tycker att dörren skall gå åt båda håll och älskar henne bl a för detta Hjärta 


    VEM tycker att det är bra att en kvinna trycker ned och förödmjukar sin man? Vilka kvinnor skulle beundra en sådan kvinna? Jag bara undrar var du får allt ifrån..?
  • Äldre 18 Mar 16:53
    #34
    +1
    KäntBärtil skrev 2015-03-18 16:21:29 följande:

    Jag umgås med människor mellan 8-88 år och iakttar hur de beter sig. Utifrån mina erfarenheter bildar jag mig uppfattningar som jag sedan uttrycker som mina åsikter.


    Har man ett tråkigt och torftig liv kan man ju sitta med näsan i böcker istället.


    Ja, utifrån de erfarenheter av människor som du beskriver verkar du ju verkligen inte ha det så kul! Undrar om dina bittra erfarenheter av kvinnor kan ha något att göra med hur du själv beter dig och uttrycker dig? Nej, så kan det ju inte vara - det måste vara alla andra det är fel på! Vi som bara läser och inte har någon livserfarenhet alls...suck, jag önskar att jag var så lättsam och spirituell som du KäntBärtil! Sitt inte här vid datorn nu - ut och umgås med "alla" dina vänner!
  • Äldre 18 Mar 20:49
    #46
    KäntBärtil skrev 2015-03-18 20:27:23 följande:

    Jag är uppfostrad att behandla andra såsom jag själv vill bli behandlad.

    Det som retar mig är kvinnor som använder "feminismen" för att ge igen på oss män utan urskiljning.

    Jag är för jämställdhet där dörren går åt BÅDA håll.

    Jag håller upp dörren oavsett vem som går bakom.

    Jag begränsar mig inte till att vara mot våld mot kvinnor utan är helt emot ALLT våld.


    Jag tycker att du är jäkligt dryg i dina uttalanden, därför blir du behandlad därefter också. Så var lite trevligare och utgå inte ifrån att kvinnor vill trycka ned män om du vill att dörren ska gå åt BÅDA håll!
Svar på tråden Snälla killar med bitchiga tjejer