• Anonym (D)
    Äldre 1 Aug 18:52
    6544 visningar
    17 svar
    17
    6544

    Vi som vill ha planerat kejsarsnitt!

    Berättade ni för familj och vänner vilket datum kejsarsnittet blev? Jag vill inte berätta för jag vill slippa ha press på mig att jag måste höra av mig till folk direkt efter men men sambo tycker jag är jättelöjlig och vill verkligen berätta.

    Dessutom kände jag mig jättekränkt när jag berättade för hans mamma och hennes väninnor att jag funderade på ks och de med en gång började försöka övertala mig och argumentera emot det. En av dem hade aldrig själv fött vaginalt men hade ändå väldigt mycket åsikter om varför det var så mycket bättre och jag var så löjlig som var rädd. De kände inte ens mig, det var första gången jag träffade dem. Efter den upplevelsen vill jag hålla mitt beslut för mig själv så jag slipper deras åsikter. Känner att de har förlorat rätten att få veta när de inte respekterade mitt beslut.

    Hur gjorde ni? Har anhöriga vart på er och tyckt ni är löjliga?

  • Anonym (D)
    Äldre 1 Aug 19:26
    #13
    corona skrev 2015-08-01 19:13:53 följande:

    Min man hörde av sig till sin familj när det var klart, och jag hörde av mig till mina föräldrar och syskon.  Det var bara kul.   Sen skrev jag på FB och la ut bild och info i lugn och ro när vi kommit hem.    Ett par nära vänner sms:ade när jag var kvar på BB och frågade om allt gått bra, men kände inte att det var jobbigt på nåt sätt...


    Tack för ditt svar. Tror jag känner så för att jag har GAD, har svårt för pressade situationer och har blivit väldigt väldigt privat av mig, använder inte fb pga det. Min mamma fick inte reda på att jag var gravid förrän i v20. Vill inte känna stress över att hans föräldrar sitter och väntar på att vi ska höra av oss med detaljer när vi är på uppvaket, då vill jag kunna slappna av och lägga all fokus på vår bebis och att lära mig amma.
  • Anonym (D)
    Äldre 4 Aug 00:55
    #16
    corona skrev 2015-08-03 22:19:06 följande:

    Ok, ja då förstår jag lite bättre!  En av mina närmaste väninnor har GAD, så jag kan tänka mig in lite hur du känner!   Lycka till med bebisen!


    Tack så mycket :)
Svar på tråden Vi som vill ha planerat kejsarsnitt!