• Lonlel­y Wolf
  Äldre 21 Mar 23:06
  1341095 visningar
  23123 svar
  23123
  1341095

  Har du förtroende för regeringen?

  Förra regeringen var en katastrof, men det verkar som att både det röda och blåa är lika stora katastrofer. Våra politiker bryr sig inte om dem som byggt upp välfärden i Sverige för vad som sker nu är att den utplånas till sista öret. Jag har bara en önskan att folk vaknar upp ur sin sovande ställning och ser vad som sker med Sverige. Det finns inte pengar till hur mycket som helst och livnära behövande från omvärlden. Vi måste tänka på att det finns människor i Sverige som byggt upp detta land som också måste kunna leva ett humant liv och även deras efterkommande.

 • Lonlel­y Wolf
  Äldre 22 Mar 00:03
  #21
  nordanvind skrev 2015-03-21 23:23:41 följande:
  Regeringen haha jag erkänner inte denna regeringen och inte den förra heller. Blinda skithögar allihop som bara mäter framgång o lycka i pengar.
  Håller helt med dig
 • Lonlel­y Wolf
  Äldre 25 Mar 19:18
  #42
  +1
  nordanvind skrev 2015-03-25 08:37:51 följande:
  Klockrent inlägg. Får hoppas det kommer finnas något parti i framtiden som kan göra något åt den situation vi fått.
  Det finns ett parti som har ögonen och öronen öppna. Som har förståelsen för landet vi bor i. Som har förståelse för det människor som har byggt upp välfärden i detta land. Har även förståelse för att sjukvården, skolan, äldrevården måste bli bättre än den nu är av nedskärningar i åratal.

  Det tråkiga är att vi har människor runtomkring i Sverige som ännu inte har öppnat sina ögon för att se vad som håller på att ske med landet Sverige.

  Idag vågar man knappt läsa dagstidningen eller lyssna på nyheterna för allt som sägs i media är skrämmande för framtiden.
 • Lonlel­y Wolf
  Äldre 25 Mar 22:18
  #44
  nordanvind skrev 2015-03-25 21:00:15 följande:
  Om det är sd du syftar på så är jag inte så väldigt förtjust i deras politik. Med tanke på att de ofta röstar med ett parti (moderaterna) som i sin ideologi i mitt tycke förstör det arv och de värderingar som under så lång tid gjort sverige till ett av de främsta länder att bo i. Dessutom har de ingen plan för hur vi ska bli av med de parasiter som redan är här. Ingen plan för hur jag ska slippa se muslimer moskéer och svenska blonda barn som inte kan prata svenska utan brytning.
  Vilken annan parti skulle kunna ta tillbaka den Sverige vi en gång hade. Vilken annan parti vill stoppa upp invandringen och ta hand om dem som redan finns i landet. Och mest av allt ta hand om det svenskar som byggt upp landet.

  Socialdemokraterna är inte som dem var på 60-70 talet då dem tänkte på arbetarna och svenska folket.

  Moderaterna värnar ju bara om det rika.

  Blått eller rött.......Nej inget av dessa partier tänker på framtiden för det enda det tänker på är att kova in en massa pengar på sin politik som inte fungerar.
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?