• Äldre 3 Apr 19:54
    1481885 visningar
    23133 svar
    23133
    1481885

    Har du förtroende för regeringen?

    Kan inte ha förtroende för några som bryter löften på löpande band.

  • Äldre 13 Apr 17:24
    +1

    Svårt att ha förtroende för några som bryter löfte efter löfte och vars ställningstagande inte håller mer än några veckor. Allt för att bita sig fast vid makten även om det här är inte vad väljarna röstade på.

  • Äldre 16 Apr 18:30
    Gert skrev 2015-04-16 17:13:31 följande:

    Regeringen och VPK vill lägga ner Bromma Flygplats, men deras politiker flyger ändå därifrån. Snacka om hyckleri!


    När det dessutom handlar om resor som går alldeles utmärkt att göra med vanligt reguljärt flyg. Det går flyg till Bryssel varje timme. Men det är väl inte fint nog. Snacka om hyckleri från de som säger dig värna om miljön och alla människors lika värde. Hur man kan ha förtroende för dem är helt ofattbart efter alla löftesbrott och nu detta.

    www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article20638088.ab
  • Äldre 1 May 06:38
    Gabbe75 skrev 2018-05-01 00:21:37 följande:

    Du tror både att KD klarar att hålla sig kvar i riksdagen och att allianspartierna samlar minst 50% av mandaten? Då gäller det att de gör en rätt ordentlig valspurt nu då


    Varken alliansen eller de rödgröna lär få 50%, men det behövs inte heller för att vinna regeringsmakten. Vi kommer nog få vänja oss vid minoritetsregeringar som det ser ut. KD har haft låga opinionssiffror inför tidigare val också, men fått tillräckligt med stödröster för att komma in. Det kommer nog ske den här gången också. Ett annat parti som behöver valspurta för att hålla sig kvar är nog MP, men även de lär få stödröster om det ser fortsatt så illa ut på valdagen.

    Jag ser det som mycket möjligt att det blir regeringsskifte, men det hänger troligen på Jimmy. Vilket av regeringsalternativen SD väljer att stödja eller fälla när det ska röstas om statsminister som får bilda regering. Centern har knappast stärkt korten för alliansen den här veckan, å andra sidan gillar de knappast en regering som är så styrd av MP som nu heller.

    Jag är dock inte så säker på att det blir varken de rödgröna eller alliansen. Med tanke på läget och centerns utspel öppnas det upp för andra alternativ. Sossarna skulle nog gärna dumpa stödet från vänstern och vända sig mot Centern och liberalerna istället. Ett annat alternativ är M, Kd och SD, men tveksamt om M har modet. Något som vissa anser borde vara det bästa för landet är S och M tillsammans. Oavsett blir det ett spännande väl.
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?