• Äldre 4 Apr 23:49
    1481916 visningar
    23133 svar
    +1
    23133
    1481916

    Har du förtroende för regeringen?

    Varit rätt intreserad av politik under hela mitt liv och tro mig att trolla igång sånt här är inte svårt ;) Min rätt LÅNGA erfarenhet är att samtliga regeringar alltid har haft svårt för att hålla sina vallöften Höger som Vänster Röd som Blå :) Oftast mot sin vilja och via kohandel och liknande. Skrämmande att folk skall försöka att alltid klanka ner på sittande regeringar ja det hände förra perioden med och perioden före det. Jag tycker så här att det borde kunna driva en bättre politik än de blåa gjorde :( och defenetivt en bättre politik än sittande regering.
    Jag hoppas alla kan inse att hur som haver så krävs det Arbetsgivaravgifter Läs om dem vart det går till innan ni orerar om dessa och skatt för att få Sverige att gå runt så som Vägar, Daghem, Sjukhus, Skolor, Ålderdomshem, så jo det behövs skatt osv men dessa kan ej betalas av bara kommunalarbetare och stadstjänstemän se Mom22. nej det behövs Folk som tjänar Pengar hyffsade löner så dessa personer kan köpa Tjänster och tllverkande inom Sverige inte så dåliga löner så de bara köper importerat Griskött från denmark, bilar från korea, elektronik från Hongkong..

    Nej vad vi behöver är en inte Lands-tärande ekonomi där folk tjänar så mycket att de kan köpa svensk Mjölk svenska Bilar, Svenska hantverkare, Svenska transporter det vill säga en Lands-gynnande ekonomi där det är balans dvs inte lägre skatter inte lägre löner utan en Ekonomi där vi kan köpa en Atterfalksstuga utav den lille stugsnickaren och inte så pengarna accumulerar inkomster inom sverige inte ta lån av USA, Kina, osv Lånen måste betalas detta är ststens ansvar avsluta alla lån NU!. Här tycker jag de svenska storbankerna är riktigt ruttna för de bästa kunderna de har DVS Låntagarna är de som behandlas sämst och deras räntor och aammorteringar skall inte gå till att lägga lök på chefernas Laxer utan Ekonomierna måste ligga i balans Företagarnas, arbetarnas , och statens ekonomier måste balanseras.. Vi har idag en konstig övertro på aktiemarknadens magiska självläkande styrkraft vilken inte finns, det är fel ände att börja i, Börja i Löntagarnas och småföretagarnas ände och se till att det blir jämnvikt på ekonomierna inte som i dag då det bara lånas vi måste se till att bli självförsörjande rädda Mjökbönderna Köttbönderna, så att vi kan köpa vårt eget fläsk och nötkött med våra egna pengar inkänade på svenska välmåeende företag.. Rädda de svenska företagen gör så att de som arbetar tjänar så de kan börja köpa svenska varor igen...

    Synonymen Salhströms efterföljare ;)     

Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?