Inlägg från: K Kalle |Visa alla inlägg
  • K Kalle

    Har du förtroende för regeringen?

    Jag är socialdemokrat, men har ändå inget förtroende för denna svajiga regering som byter åsikter var och varannan vecka.

  • K Kalle

    Önskeregering:

    1) Socialdemokratisk majoritet
    2) S + M

    Jag ser hellre någon annan än Lövén som statsminister. Ygeman är en klippa, men hur han fungerar som partiledare har jag ingen aning om. Kanske är inrikesministerposten den som får honom att blomstra som mest.

  • K Kalle
    Kung Markatta skrev 2016-04-13 13:52:39 följande:
    "Nu tömmer Magdalena Andersson ladorna!" utropas i riksdagens budgetdebatt idag. Följande ändringar finns med i den nya budgeten:

    31 miljarder extra till migrationsutgifter.

    Mer pengar till polisen som förutom att hantera 5000 kod 291-ärenden också ska upprätthålla Löfvens och Romsons gränskontroller.

    De sista att få mer pengar är Säpo som behöver hålla koll på 100 IS-sympatisörer bara i Borås.

    Vad drar man då in på? Tja, inte så mycket. Man lånar hellre. Dock ska biståndet skäras ner kraftigt, 4 miljarder, vilket ju betyder att man sparkar på dem som redan ligger ner. Sedan drar man även bort en miljard från Fridolins skola, den som visst skulle fixas på 100 dagar, eller vad det nu hette i valrörelsen. Det handlar främst om att minska på personalen i lågstadiet, dvs där de drabbade har minst möjligheter att klaga.
    Just nu är det 31 miljarder vill säga. I verkligheten blir det garanterat mer.
  • K Kalle

    Jag har alltid gillat miljöpartiet, men nu har de skitit i det blå skåpet. Aldrig att jag röstar på ett parti med så kulturrelativistisk syn att de släpper fram sådana som Kaplan och Kahn.

  • K Kalle

    Jag har inget förtroende för en regering som släpper fram misogyna islamister och antisemiter på ledande poster.

Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?