Inlägg från: mari123 |Visa alla inlägg
  • mari123

    Har du förtroende för regeringen?

    Jag röstar inte på sittande regering MEN jag måste ju ha förtroende för dem som styr för vad har man annars att hålla sig till? Jag förlitar mig på att en SVENSK regering vill det bästa för Sverige och svenskarna! "Nysvenskarna" behandlar de väldigt styvmoderligt kan jag tycka fast de av ngn anledning vill att de kommer hit!? MEN jag tillhör ju inte den gruppen. Jag är mkt välmående och har det väldigt bra......FAST jag är vad man idag kallar "fattigpensionär"!

  • mari123

    Vad gäller SIFO och andra väljarbarometrar så begriper jag inte.......liksom ändrar folk partisympatier varje kvartal? Lööfven sa nåt bra och så blev man sosse, men så sa Kristersson nåt ÄNNU bättre och så blev man moderat?

  • mari123

    Det måste finnas styrande i ett land. Människor som håller i de stora trådarna och har ngn slags överblick. Vilken "färg" dessa styrande har tänker jag är ointressant i vårt land. Det ser EXAKT likadant ut oavsett vem som styr! Annorlunda ORD kanske.........men till syvende och sist så är det + minus noll.

  • mari123
    Padirac skrev 2021-12-02 12:20:59 följande:
    Varför tror du att det handlau om dig?

    Oavsett du sympatiserar eller inte sympatiserar med SD så är det så att SDs hållning i frågan inte bygger på verkliga erfarenheter utan de bygger på de idelogiska nyfascistiska och nynazistiska grunddragen i den politiska uppfattning de driver.

    Trots att världen förändrats och trots att SDs världsbild inte är sann så håller SD fast vid sin etnonationalistiska grundsyn med 'vi och dom' som de fick med sig från BBS och nyfascisten Per Engdahl.
    Men sitt lugnt i båten. Vi har en sosseregering och jag tror vi har en efter nästa val också.
  • mari123
    Padirac skrev 2021-12-02 12:42:40 följande:
    Tror du att sittande regering har med SDs ideologi att göra och med att inlägget i fråga inte handlade om skribenten?

    Nu får nog du lugna dig lite
    Que? Jag läste vad som skrevs och det verkade vara ngn som oroade sig för SD:s världsbild!? Jag ville lugna vederbörande. Inte mer än såFlört
  • mari123

    Dystert för sittande regering här på sajten MEN i de senaste mätningarna annorstädes går S framåt. Jag tror att i valet i höst blir det en S-regering och jag är 98,6% säker på att MP på ngt vis blir kvar även om deras siffror dalar. Sa jag det först?

  • mari123

    Nej jag har inte röstat på de som sitter nu...............MEN jag sneglar i siarkulan och vad ser jag? JO att i höst vinner S rätt stort MEN de behöver stöd av MP så det fixas och donas så dom blir kvar och VOILA........allt fortsätter som vanligt! Vem hade kunnat ana det? ALLA!

  • mari123

    OCH jag ser i min slitna siarkula att S blir största parti i nästa val men behöver stöd av MP som vanligt och MP räddar sig kvar med ett nödrop med hjälp av röster som ingen ens visste fanns.......MEN de finns  

  • mari123

    Det "hemska" som hänt mig är att jag insett att jag är äldre än alla politiker. Jag måste förhålla mig till det och liksom "lita" på de som är födda i en helt annan tid än jag! ALLA som har turen att få leva rätt länge kommer drabbas av det en dag och vad man gör av det måste man själv komma på. 

  • mari123

    Läser närmast dagligen att S går framåt! Det är liksom "Magdalena-effekten"! En kvinna i ledningen..........jippie fast vi är ju långt ifrån först på bollen. Så svenskt och beigt. 

  • mari123

    Hur som haver så vet vi alla nog innerst inne att efter valet i höst så dras vi fortsatt med en sosseregering. Jag blir inte förvånad om det blir en M+S-regering.....! Liksom ett övergrepp på allt vad ideologier heter.......MEN vem bryr sig om sånt skit idag? Huvudsaken är att SD hålls utanför makten!....*typ*

  • mari123
    Flash Gordon skrev 2022-06-10 07:53:53 följande:
    Det blå-gula blocket är större än det röd-gröna i senaste mätningen. Jag förstår inte varför det måste bli en ny S-regering.
    .

    Valet kommer att avgöras av småpartierna. Vilka kommer in? Vilka kommer inte in?

    MP och L ligger sämst till. MP är nedåtgående. L är uppåtgående.

    KD ligger bra till i förhållande till var de brukar ligga. Ebba är stabil.

    C är i en nedåtgående spiral och det är tre månader kvar att falla ytterligare på.

    .
    Lägg till detta att om C gör ett katastrofval på kanske 5% så lär Annie vara borta snart nog. Då får man se vilken falang inom C som tar över och om de fortsätter vara stödparti åt S eller om de vill vara höger.
    Eftersom svensk politik idag handlar om att hålla SD utanför och alla dess väljare så är ju VARENDA konstellation möjlig! S kommer sannolikt att vara största parti fortgent och så syr man ihop en regering med lite ditt och datt. Vi kommer förhoppningsvis inte få MP-politik(?) MEN kanske den där vilden kakaba,,kakabe....*typ* kanske blir den som får sista ordet? ALLT är möjligt.
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?