Inlägg från: Jonnynilsson |Visa alla inlägg
  • Jonnynilsson

    Har du förtroende för regeringen?

    Flash Gordon skrev 2020-11-13 09:20:27 följande:
    Snälla, snälla, snälla låt det vara gott om privat material på dessa datorer.
    Man har garanterat aktiverat Bitlocker. Om inte så är DET en skandal.
  • Jonnynilsson

    Om ni vågar tycker jag att ni skall läsa nedanstående tråd på Flashback. Den visar med stor tydlighet hur vår regering totalt misslyckats med asylprocessen i Sverige och mer eller mindre spelar rysk roulett med svenskarna.

    Hur många fler svenskars liv måste ödeläggas innan våra politiker erkänner att det nog inte var så smart att låta 9000 Afghanska analfabeter med en stark tro på islam komma hit. Människor som mer eller mindre är omöjliga att integrera i det svenska samhället eftersom de helt enkelt inte vill bli integrerade.

    Här är Flashback tråden för er som är modiga. Stor varning utfärdas. Läser du tråden kan din syn på våra politiker förändras för evigt.

    www.flashback.org/t2805907

  • Jonnynilsson

    Ikväll är det Efterlyst på TV. Kolla gärna hur sossarna valboskap behandlar vanliga hyggliga medborgare. Dina skattepengar går till att försörja kriminella som gör allt för att förstöra vår vardag.

    I inslaget nedan är det en handikappad kvinna vars bil bränts upp och det är tveksamt om hon lyckas spara ihop till en ny. Samtidigt som intervjun pågår går två av Stefans pojkar förbi och hotar med fler bränder.

    www.facebook.com/EfterlystSE/videos/378519930167838

  • Jonnynilsson
    KillBill skrev 2021-05-21 08:12:49 följande:
    Är du säker på att det inte är någon av Ebbas pojkar då?
    Nej man är inte säker på något i dessa tider. Men det är garanterat inte Jimmies pojkar utan förmodligen några av Stefan och Annies.
  • Jonnynilsson

    Den 17-årige polismördaren var tydligen anhållen för mordförsök för ett år sedan.

    Om du tycker att gängkriminalitet och dödsskjutningar är normalt och tillhör vardagen så kan du fortsätta att rösta på vänsterliberalerna. För man kommer ändå inte att göra något åt det. Hur vet jag det? Jo för då hade man agerat för länge sedan och inte låt det gå så här långt.

    Men ta dig en stund och lyssna på vad Jimmy sa i Almedalen. Det är ord och inga visor. Jo jag vet. Du anser att Jimmy är en nasse och vägrar lyssna på honom. Men snälla lyssna i alla fall. Och redovisa gärna dina synpunkter i tråden.

    www.svtplay.se/video/31543674/almedalen-partiledartal/almedalen-tal-av-jimmie-akesson-sd-5-juli-19-00

  • Jonnynilsson

    Nä nu KillBill! Nu får ni ta och sträcka upp ert ungdomsförbund. Det här förslaget luktar DDR och kommunism lång väg. undrar hur mycket vi får betala för att bo två personer på 170 kvadratmeter?

    www.sydsvenskan.se/2021-07-30/en-stor-del-av-bostadsbristen-kan-losas-omedelbart-om-den-befintliga-bostadsytan-omfordelas

    För att stimulera välbärgade att hyra ut sina sommarstugor i orter som Höganäs eller gästkammare i centrala lyxvillor vill vi införa en skatt på tomma hus och överflödig bostadsyta. Det skriver Neo Korths, Haris Hadzovic och Florind Haliti, som ingår i SSU:s bostadsutskott.

  • Jonnynilsson
    FnoskigStrålkärring skrev 2021-10-26 22:14:52 följande:
    Awe fint. Håller med!
    Padirac skrev 2021-10-26 21:20:23 följande:
    Om du läst vad jag skrivit så säger jag att vanligt folk löper väldigt liten risk att utsättas för grovt dödligt våld, inräknad det dödliga våld som de kriminella utsätter varandra för så är det dödliga våldet fortfarande lägre i Sverige än i Finland.

     Visst är det en stor mängd våld - men det är i mer än huvudsak de kriminella som utsätter varandra för det och det är en mycket liten risk att de som inte har beröringar med dessa råkar illa ut. 
    Nu är det officiellt. tyskarna anser nu att Sverige är det farligaste landet i Europa. Men ni vänstervridna idioter fortsätter att stoppa huvudet i sanden. Ni vägra erkänna er skuld i våldet som nu eskalerar bortom alla anständiga gränser.

    www.bild.de/news/ausland/news-ausland/schweden-ist-gefaehrlichstes-land-europas-78054592.bild.html

    Och att vanligt folk inte drabbas är en stor fet lögn!

    marcusoscarsson.se/ranare-hotade-att-skjuta-3-aring-riktade-pistol-mot-hans-haka/


  • Jonnynilsson
    Rataxes skrev 2021-10-28 07:57:55 följande:

    Antalet döda av skjutningar i åldersgruppen 20-29 år uppgår i de flesta eu-länder till mellan 0-4 / miljon invånare. I Sverige till 18 / miljon invånare. Det skriver Tysklands mest lästa tidning.

    Sverige skapar rubriker internationellt och gör sig känt som farligaste landet i Europa.

    Den humanitära stormakten levererar.

    Låt det sjunka in.


    Från ett av de säkraste länderna i Europa till det farligaste.

    Bra jobbat alla politiker. Var det ert mål eller såg ni det inte komma?
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?