Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Har du förtroende för regeringen?

    FDFMGA skrev 2016-04-15 19:34:43 följande:
    Men länken till Toms aktietips var väl spännande. Särskilt djärvt att satsa på Nordea.
    Det här kan mirakulöst lösa sig i en koppling ingen annan kunde se och då får jag tugga i mig min gamla hatt.
  • nihka
    SmalaSara skrev 2016-04-16 04:02:37 följande:
    Ingen tror att kriminalitet beror på etnisk härkomst.
    Jaså du. Ingen. Intressant. Rasism är alltså utplånad. Hur firar vi detta?
  • nihka
    misil skrev 2016-04-16 08:14:07 följande:

    Som alliansanhängare vill jag ha en alliansregering om det blir med SD som stödparti så är det okej och har inga problem med deras migrationspolitik.
    Tyvärr så är SD väldigt mycket sossar i andra frågor vilket kan skapa problem men det kan man säkert komma överens om,att ge och ta måste ju alla regeringar göra nuförtiden.
    Om man tror att t,ex centern ska sätta sig med en socialdemokratisk regering så är man verklighetsfrånvänd eftersom centern blivit alltmer pro Ayn Rand under Annie Lööfs ledning.


    Om man tror att något riksdagsparti ska sätta sig med SD så är man verklighetsfrånvänd eftersom inget annat parti än SD förespråkar assimileringspolitik - vilket är helt oförenligt med tanken om alla människors lika värde.
  • nihka
    Digestive skrev 2016-04-16 12:14:51 följande:
    Genom att inse att rasism berör mer än kriminalitet.
    Jag är inte intresserad av dina personliga begränsningar i hur mycket du har insett.
  • nihka
    FDFMGA skrev 2016-04-16 17:27:39 följande:
    Jag klipper in ditt citat. Där har du fel, dessvärre. Riktigt ordentligt fel, dessvärre.
    Ja, jösses! Hur många gånger har man inte käftat med diverse rasister här på FL om detta!
  • nihka
    SmalaSara skrev 2016-04-16 19:46:12 följande:
    Jag svarade på ett inlägg om brottsstatistik. (Det gällde alltså inte på något generellt plan.) Dessvärre kl 4 på natten efter en fest :)
    Först tvärsäker, sedan "inte stämmer till hundra procent" och slutligen "gällde alltså inte på något generellt plan". 

    Vad sägs om att avrunda med "totalt jävla fel".
  • nihka
    FDFMGA skrev 2016-04-16 19:02:07 följande:
    Ja och om "nedärvda essenser" enligt SD-modell.

    Tröttsamt. Och tröttsamt med det ständiga gnället om att man inte kan framföra negativa synpunkter på invandring/invandrarfrågor utan att kallas rasist.
    Rasister fattar ju sällan att de är just rasister och gnäller över "åsiktscensur" när deras rasistiska inlägg plockas bort.
  • nihka
    SmalaSara skrev 2016-04-16 19:58:22 följande:
    Det finns säkert de som hävdar detta utan fog. Men som jag tidigare påpekat finns det ett verkligt problem på detta tema; Brunmålning av meningsmotståndare i den offentliga debatten, helt utan rim och reson, är inte alls särskilt ovanligt.
    Har ännu inte stött på en rasist som själv anser sig vara rasist när den hävdar sådant som att "såna är ju negrer" utan känner sig utsatta för "brunmålning".
  • nihka
    nattuv skrev 2016-04-17 00:47:00 följande:
    Frågan är bara hur mycket Marteus verkligen lärt sig och om hon minns något av det till nästa gång ett polariserande ämne hamnar högst upp på dagordningen. Det känns dessutom lite sådär att det skall ha tagit så lång tid att våga börja reflektera över något som påverkar hela samhället.

    Men jag antar att det trotts allt är bättre att komma med lite självkritik (även om det är lite kappvändande över det hela) än att försöka släta över eller låtsas som om man inte skrivit det man skrivit. Om inte annat så lär hon sticka ut ur mängden eftersom de flesta nog väljer överslätning eller att smyga ut bakvägen och låtsas att de aldrig skrivit vad de skrivit.
    Hon får väl tycka precis vad hon vill, men hennes åsikter blir inga generella sanningar för det. Om hon vill verka för att höja acceptansen för SD och deras sunkiga assimileringspolitik, för det är assimileringspolitiken som utgör ryggraden i SDs ideologi, samt placera den som inte vill ha den i den "smala åsiktskorridoren" så är det hennes åsikt och inget mer.

    Klart det finns gränser för hur många flyktingar Sverige klarar av att hjälpa till en ny tillvaro i Sverige, och enligt SD har vi slagit taket redan på 70-talet. SD är precis lika missnöjda med varje person på tusen som i tar in som varje person på 100 000. Den konstanta faktorn är missnöjet med invandrare.
  • nihka
    FDFMGA skrev 2016-04-17 09:32:06 följande:
    Haha.

    Under en period tog jag för vana att aldrig citera inlägg av personangrepps- eller rasistkaraktär utan i stället skriva "Till XXX". Detta efter att jag fått mängder av egna inlägg som citerade smörjan borttagna.

    Något jag borde ha gjort även i den här tråden eftersom jag även här har fått mängder av inlägg borttagna då jag citerat någon som inte klarat av att följa FL:s regler.

    Spelar ju egentligen inte så stor roll, men det blir meningslöst att svara utförligt när man vet att någon säkert kommer att anmäla inlägget man citerar och man bara "skrivit för kråkorna".
    Jag har också gjort så att jag inte citerat rasistiska kommentarer utan bara hänvisat till inläggets nummer eller inläggsskrivaren. Men det verkar mer lugnt från den fronten än på länge. Kanske är de värsta exemplaren avstängda eller så har luften generellt gått ur SDs fotsoldater efter SDs tillbakagång i opinionssiffrorna?

    Förtroendet för SD minskar och förtroendet för regeringen (och alliansen) ökar - om man får tro opinionssiffrorna.
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?