Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
 • nihka

  Har du förtroende för regeringen?

  KillBill skrev 2016-04-17 11:09:38 följande:

  En rolig detalj är att siten www.status.st/ som under ett par år har lyft fram SDs framgångar i opinionen genom att sammanställa resultat från alla opinionsinstitut har blivit väldigt långsam på att uppdatera diagrammen.  Tidigare skedde  uppdateringarna i princip alltid samma dag som ett opinionsinstitut publicerade en ny undersökning. Nuförtiden kan det ta dagar/veckor innan det sker en uppdatering?


  Ja, jag har också undrat över vad det kan bero på och har fått plocka resultat från de olika instituten istället.
 • nihka
  SmalaSara skrev 2016-04-17 11:40:45 följande:
  Citatet är taget ur sitt sammanhang. Ur sitt sammanhang stämmer det inte. Men i den kontexten som diskussionen fördes stämmer det.
  You really crack me up!  Vilket " sammanhang"??? Du skrev en oneliner:  "Ingen tror att kriminalitet beror på etnisk härkomst" betyder ingen tror att kriminalitet beror på etnisk härkomst.

  Om du menar något annat så skriv det eller skriv inte alls.
 • nihka
  SmalaSara skrev 2016-04-17 11:52:27 följande:
  Det kan bero på vad och var du läser.
  När man exempelvis läser "man kan ta apan ur djungeln, men inte djungeln ur apan"  här på FL när det diskuteras invandring så är det inte så mycket att tveka på - förutom för rasisten förstås.
 • nihka
  SmalaSara skrev 2016-04-17 12:16:58 följande:
  Om du läser ditt eget inlägg -som jag svarade på -så ser du sammanhanget.

  Om jag svarar på ett inlägg så syftar svaret på det som står i inlägget; inte något allmänt generellt
  Om du läser mitt inlägg - som du svarade på - så ser du att sammanhanget är just exakt allmänt generellt. Så ett svar på detta allmänt generella får väl betraktas utan vidare kontext än en oneliner som ett allmänt generellt svar på ett allmänt generellt påstående.

  Dina undanflykter är sämre än vanligt.
 • nihka
  FDFMGA skrev 2016-04-17 12:18:14 följande:
  Mm, helt osannolikt att man kan ha sådana monumentala skygglappar för rasismens uttryck att man inte ens vill erkänna att den existerar.

  Där kan man tala om att vara extremt PK inom de ramar den subkulturella grupp man tillhör anger.
  Ja!
 • nihka
  SmalaSara skrev 2016-04-17 12:18:22 följande:
  Fl ja. Men det finns andra arenor för politisk diskussion; Marteus artikel handlar om den offentliga debatten.
  Du menar hennes privata åsikter om hur den den offentliga debatten ser ut.
 • nihka
  SmalaSara skrev 2016-04-17 13:53:11 följande:
  Det var inte generellt. Det handlade om att föra officiell statistik över ursprungslandet hos kriminella. Du frågade varför man skulle göra det. En mkt bra fråga. Jag har försökt besvara den. Skulle du kunna läsa mitt lite längre svar istället? Och ge lite feedback på det?
  Jo, det var generellt. Så trött på dina slingringar.
 • nihka
  SmalaSara skrev 2016-04-17 13:56:15 följande:
  Just de här åsikterna är offentliga i den meningen att alla kan läsa dem. Men det är riktigt att hon inte representerar en särskild organisation eller något politiskt parti i detta inlägg. Det betyder dock inte att hon är ensam om dessa åsikter. Vill du att jag ska länka till fler, liknande artiklar?
  Nej, tack. Du behöver inte alls länka till artiklar som visar att olika människor har olika uppfattningar i olika frågor.
 • nihka
  SmalaSara skrev 2016-04-17 14:20:23 följande:
  Nej det var inte generellt om kriminalitet och etnicitet. Det handlade om statistik i relation till dessa frågor.

  Ska du svara på det längre inlägget då? Om inte, så visar det ju precis varför det inte är någon mening att svara med något annat än meningslösa one-liners.
  Jo, mitt inlägg var generellt. Väldig, väldigt  generellt om varför man öht ska ha statistik baserad på just invandrare och innehöll ingen specifik statistik om någonting alls - något man lättare märker om man har huvudet med sig när man svarar.

  Tack för du just erkände att du svarar med meningslösa oneliners - den aktuella dessutom tillkommen runt  kl 04.00 efter en fest med okänd promillehalt i blodet. Men fortsätt samtidigt att hävda att detta var ett i sak rätt och genomtänkt inlägg med ett adekvat innehåll i förhållande till inlägget du svarade på ihop med diverse halvpudlar om att det du skrev inte riktigt stämmer, jadajaadajada *fler oförenliga påståenden*.

  Det går inte att diskutera med dig för du svänger som en jävla saloonsdörr Skål
 • nihka
  KarlaVonRymden skrev 2016-04-17 12:58:15 följande:

  Läs detta bedrövliga...länk under texten.

  Känner flera invandrare som betalat sina invandrar arbetsgivare och fusk"arbetat" hos dem och har sedan fått alla papper för att kunna stanna permanent i Sverige. Idag går alla dessa på bidrag. Bedrövligt system.

  Läs:www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/i-sverige-ska-det-lona-sig-att-fuska/


  Känner du flera som har gjort det artikelförfattaren befarar kommer bli konsekvensen av nya beslut om ungefär ett år?

  Det var minsann inte dåligt!
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?