• Äldre 21 apr 00:25
  779459 visningar
  22909 svar
  -1
  22909
  779459

  Har du förtroende för regeringen?

  SmalaSara skrev 2016-04-21 00:22:10 följande:
  Ja. Du kanske ska nöja dig med att anklaga mig en gång per inbillat överträdelsetillfälle? Jag minns att du påpekat det som enligt dig är ord non grata vid ca två tillfällen. Vad har du för anledning att återkomma till det nu?
  Eller hur! Hittat "asylant" i någon svensk ordbok än - ja bortsett från Avpixlats lilla bruna?
 • Äldre 21 apr 00:30
  SmalaSara skrev 2016-04-21 00:23:20 följande:
  Nej. Det liknar inte alls mitt modus operandi. Du får öva lite till.
  Jodå. Det är bara att du inte ser det själv.
 • Äldre 21 apr 00:47
  SmalaSara skrev 2016-04-21 00:25:39 följande:
  Jag bad inte om en språklig definition. Vari består denna lögn eller undanflykt?
  Att du påstår att "Ingen tror att kriminalitet beror på etnisk härkomst" inte betyder att Ingen tror att kriminalitet beror på etnisk härkomst.

  Hur många gånger ska du fråga samma sak?
 • Äldre 21 apr 00:54
  SmalaSara skrev 2016-04-21 00:27:19 följande:
  Jag har aldrig använt det ordet! Jag tycker att du nu passerat anständighetens gräns.
  Lugn, lugn! Har jag påstått det? Så du tycker det är ett upprörande ord. Det används flitigt tillsammans med "illegala invandrare" som du använder och försvarar användningen av tillsammans med brukare av nordfront, avpixlat, exponerat och annan brunpress:

  https://www.google.se/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=asylanter+illegala+invandrare
 • Äldre 21 apr 22:12
  Ascendere skrev 2016-04-21 08:30:27 följande:
  Hej Nikha!

  Hög intellektuell nivå på argumentationen som vanligt ser jag.

  Ha en bra dag och trevlig helg!

  Mvh

  Ascendere
  Som du vet så diskuterar inte jag med dig pga av rasistiska kommentarer som du fällt.
 • Äldre 21 apr 22:24
  SmalaSara skrev 2016-04-21 14:16:14 följande:
  En grundlös och flagrant insinuation är fullt tillräcklig för att den gränsen ska kunna passeras.
  Din inbillningssjuka bor inne inne i ditt huvud. Blanda inte in mig i det.

  Intressant att du upprörs av ett ord men inte ett annat som går hand i hand med det i främlingsfientliga och rasistiska kretsar.
 • Äldre 22 apr 18:09
  Speakers Corner skrev 2016-04-22 17:07:56 följande:
  Det är rätt enkelt, 
  Hans ovilja att ta kvinnor i hand visar på hans kvinnosyn som är oacceptabel i ett samhälle som strävar efter jämställdhet mellan könen.
  Han behandlar människor olika beroende på kön, 
  Det är inte ok i Sverige, har man inte ens förstått något så grundläggande i Sverige så har man inget i svensk politik att göra. 
  Håller med. Jag köper inte hans argument att "fysisk beröring med det motsatta könet anses vara väldigt intimt". Är endera personen homosexuell så borde det räknas som mindre intimt att skaka tass med varandra än om två homosexuella män gör det.
 • Äldre 22 apr 21:33
  +1
  FDFMGA skrev 2016-04-22 18:57:27 följande:
  Nej, jag anser inte att de övriga partierna ska försonas med SD.

  Det finns ingen anledning. De har gjort det som behövdes, slutat att förhålla sig till SD och därmed framstått som att "sjuklövern" hade en gemensam invandringspolitik.

  Märkligt okunnigt från någon som borde vara expert på opinionsyttringar. För den enskilda väljaren var det ofta ett långt steg att ta att gå från ett vanligt parti till ett populistiskt enfrågeparti med rasistiska förtecken. Det är inte lätt att erkänna vad det valet innebar, men trenden är mycket tydlig, SD tappar stöd. Om några år är de lika små som de var innan och få kommer att erkänna ens för sig själva vad det var för skit de tuggade i sig.

  Nej, inte försoning. Numer anser SD att vi inte ska ta emot en enda flykting från andra länder än våra närmaste. Det finns ingen anledning att försonas med rasismen.

  Vi har inte den traditionen i Sverige.
  Varför ska någon försonas med SD??? Om man gillar deras politik röstar men på dem. Om inte röstar man på ett annat parti som bättre matchar ens syn.

  Själv gillar jag tanken att man har ett rasistiskt parti, så vet alla rasister vart de ska ta vägen. Övriga som snavat in där kan ju snava vidare senare, och senare verkar ha börjat.
 • Äldre 23 apr 11:19
  FDFMGA skrev 2016-04-22 21:36:55 följande:
  Jag tror att han menar att man ska försonas med den opinion som enligt åsiktskorridortesen närmast motats bort till SD.

  Då kommer allt att bli frid och fröjd och alla leva lyckliga i alla sina dagar i kungariket Sverige.

  Många sagor har ju detta upplägg.
  Så man ska agera på ett visst sätt utifrån att man utgår från att det förhåller sig på ett visst sätt. Och om man inte anser att det förhåller sig på detta sätt?

  Hela "åsiktskorridortesen" - anser jag är ett påhitt av de som vill att man ska tycka som dem och att det skulle det finnas en  "korridor" som utgör ett hinder för att "få" tycka som dem. Hela "PK"-debatten och åsiktkorridortjatet seglade upp tillsammans med SD. SD gillar inte att man inte gillar det SD gillar och därför ska alla som inte håller med dem utmålas som hop mentalt sovande zombies som famlar sig fram genom en smal "PK-åsiktskorridor". 

  Jag är tillräckligt självständig eller obstinat att tycka efter eget huvud och jag gillar mångkultur - inte för att mångkultur är utan problem utan för att jag anser att vinsterna är större än problemen och mångkulturens motsats leder till verkligt stora problem.

  Jag är stadigt emot SD för att de står för assimileringspolitik och har en brun bakgrund som fortfarande luktar så illa att inget de har att komma med inte mer eller mindre åtföljs av en besvärande odör. Jag har inte den uppfattningen för att någon talar om för mig att det är "rätt" uppfattning och jag tänker inte ändra på den oavsett hur många som talar om för mig att det är "fel" uppfattning. Och än så länge får man rösta som man vill.
 • Äldre 23 apr 11:28
  KillBill skrev 2016-04-23 09:07:48 följande:

  Tydligen vill inte Moderaterna att Miljöpartiet ensamt skulle få stå för alla idiotiska utspel den senaste veckan för igår meddelade Hannna Bocander, ledamot för Moderaterna i Danderyds kommunstyrelse i Dagens samhälle att hon vill inskränka demonstrationsfriheten genom att förbjuda demonstrationer på annat språk än svenska. http://www.dagenssamhalle.se/debatt/demonstrationer-pa-andra-sprak-aen-svenska-inte-okej-24446


   


  Ulf Bjereld sammanfattar det vansinniga med Hannas förslag här: http://ulfbjereld.blogspot.se/2016/04/moderat-politiker-vill-forbjuda.html


  Nu har Hanna Bocander, efter massiv kritik,  backat från förslaget men man kan fundera på hur tusan hon tänkte när hon skrev debattartikeln. Det känns inte som att yttrandefriheten längre är självklar i Sverige när representanter från ett av Sveriges största partier skriver debattartiklar som den som publicerades i Dagens samhälle. http://www.svd.se/m-politiker-backar-efter-kritik-uttryckte-mig-olyckligt


   


  Hoppsan, där tänkte hon inte tanken fullt ut.

  Sverige har ju fem erkända  minoritetsspråk som skyddas enligt lag så vad hon föreslår är ett lagbrott:

  http://www.minoritet.se/lagen-om-nationella-minoriteter
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.