Inlägg från: Riolina |Visa alla inlägg
  • Riolina

    Nu gör vi en* SLADDIS*

    Hej

    Jag har 2 tjejer som är födda april 2005 och november 2006. Har länge önskat att försöka få ett barn till men min man har inte tidigare varit lika säker. Men i februari tog jag ut spiralen och nu hoppas vi att vi blir gravida närmsta veckorna.

  • Riolina
    Zesssan skrev 2015-03-22 22:32:18 följande:

    Wow  härligt. Hur känner du när det gäller åldersskillnaderna då? och är du sugen på en son denna gången ? 


    Jag tänker att det kommer bli lättare med bara 1 bäbis denna gång, fick ju andra barnet tätt efter första. Mina tjejer är så stora att dem kan vara med på ett helt annat sätt än när mindre barn får syskon. Min man är sugen på en son men för mig är det inte alls någon speciell längtan. Jag längtar efter bäbis.

    Barnen har tjatar om lillebror och dem säger att dem kommer att hjälpa till. Jag tror att det är barnens önskan om lillebror som till slut fick min man att känna att det skulle bli mysigt med ett barn till i familjen.

    Jag är själv en sladdis. Mina bröder var 13 och 9 år när jag föddes. Jag blev mycket uppassad av mina bröder som liten. Även i vuxen ålder står jag mina bröder nära. Hoppas att mina tjejer och den lilla får samma relation till varandra.

    Just nu är min största rädsla att jag inte kommer bli gravid. Jag vet inte hur jag skulle reagera om det kommer ta massor av månader. Håller tummarna för oss alla!
  • Riolina

    Jag längtar efter att få titta på bäbisgrejer! Men jag vågar inte förens jag är gravid. Vill inte bli för besatt men det är jättejobbigt att hålla mig borta från det. Namn diskuterar vi dock. Barnen har sina förslag och vi lyssnar på och jag och min man har våra favoriter. Barnen vet inte om att vi försöker men dem pratar ändå mycket om hur det skulle vara ifall vi fick en bäbis i familjen. Vad ska den heta? Vilket rum ska den få? Jättekul att läsa hur ni tänker.

  • Riolina
    Zesssan skrev 2015-03-24 07:47:28 följande:

    Oj! Mys idag då??? ;)


    Vi har haft sex varje dag sista veckan! Ikväll och imorgon vill jag också passa på ifall min äl infaller senare än vad min app anger. Jag använder P tracker och jag brukar ha 28 dagar mellan mina blödningar. Men om äl är på dag 14 vet jag inte. Jag har aldrig känt av äl. Det jag har läst är att det vanligast är att ha äl mellan dag 10-14. Så då borde vi ha prickat in rätt och garderat oss förre och efter.
  • Riolina
    GlitterLina skrev 2015-03-25 19:44:25 följande:

    Bim - 3

    Ömma bröst

    Neg graviditetstest :( :(


    Vet att många har fått negativt innan bim och sen plussat efter bim. Håller tummarna åt dig!
  • Riolina

    Räknar ner till bim. Nu kan vi inte göra så mycket mer än att vänta..

    Ju mer jag läser i andra trådar med äldre inlägg desto mer inser jag att det kan ta många försök innan vi lyckas. Jag har varit lite naiv och tänkt att jag som har haft lätt tidigare, borde bli gravid lika lätt nu. Men men, det är skönt att läsa om alla andras tankar, erfarenheter och rädslor.

  • Riolina
    Zesssan skrev 2015-03-27 14:46:02 följande:

    Riolina ..mm så kan det ju vara, fast kanske inte? Ta inte ut något i förskott. Varken det ena eller det andra. Det kan ju vara så för alla oss här :( men vi får stötta varandra ;)


    Tack! Det är bara att vänta och se...

    Innan jag började läsa här på familjeliv så var jag säker på att bli gravid bara jag tog ut spiralen. Denna gång känns allt så mycket annorlunda! Jag har ingen aning om hur tidigt jag testade vid mina förra graviditeter och jag minns inte att jag kände några symtom tidigt. Jag känner mig som en nybörjare fast jag faktiskt har fött 2 barn.

    Jag har bim på annandag påsk och vi är bortbjudna både långfredagen och påskafton. Jag vill testa på morgonen på långfredagen men min man tycker vi ska vänta till bim. Han är orolig för att jag kommer bli nedstämd ifall testet är negativt. Bättre att leva på hoppet och ta ett negativt besked efter påskhelgen. Men jag vet inte om jag kan vänta :)
  • Riolina
    Zesssan skrev 2015-03-27 14:40:54 följande:

    Hur går det tjejer???! Själv känner jag bara som mensen kommer vilken dag som helst. .fast lite tidigt för den också. Blää vill veta nu!


    När har du bim?
  • Riolina
    Anonym (småland) skrev 2015-03-27 23:13:05 följande:

    Så trodde jag också, att det skulle bli lätt då det gick på första försöket med dottern. Tog ut spiralen och blev mycket riktigt gravid direkt. Men allt kändes fel, och efter fyra vul som alla visade normal graviditet fick jag missfall i v.9. Alla sa innan missfallet att allt var bra, men jag kände bara att det var fel, och det visade sig att jag hade rätt. Vi försökte bli gravida direkt efteråt, men det tog sig inte och nu pausar vi ett tag.


    Beklagar er upplevelse. Hoppas ni snart bli gravida igen och att det går bra hela vägen.
Svar på tråden Nu gör vi en* SLADDIS*