• Äldre 7 Apr 14:00
    11614 visningar
    11 svar
    11
    11614

    Vilken blöjhink är den bästa?

    Ingen. Blöjhink är ett helt värdelöst, äckligt påfund. Fy fan, min syrra hade sån och det kröp maskar i den, det blev bajsfläckar på locket och det luktade vedervärdigt av den lilla pys som hann ut ur hinken då man tryckte ner den nya blöjan....

    Bajsblöjor lägger man i en liten plastpåse och bär ut asap efter blöjbyte. Är bebisen pytteliten och bajset inte luktar kan man lägga blöjan i en vanlig toasoptunna med lock och bära ut påsen en gång/dag.

  • Äldre 7 Apr 14:09
    #6

    www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30199283/

    Liknande sånt här kit körde vi med. Kan hängas på skötbordet. Den stora "hinken" hänger med än, vanliga plastpåsar man köper frukt i funkar alldeles utmärkt till den. Kostar ingenting Glad

  • Äldre 7 Apr 17:45
    #8
    mallar skrev 2015-04-07 16:26:52 följande:
    Fast alla har kanske inte möjlighet att gå ut och slänga blöjan asap. Vi bor tex fyra trappor utan hiss och då kan man inte springa ner med en blöja när man är ensam hemma med lillan. Då är blöjhink ett bra påfund. Sen tömmer man så klart den så ofta man kan och gör rent den emellanåt. Det funkar så mycket bättre än en vanlig toasoptunna som inte sluter tätt.
    Men om det kröp maskar i din syrras tunna kan hon inte tömt den särskilt ofta?
    Jag förstår ändå inte hur en svindyr ful blöjhink som pyser bajslukt kan vara bättre än vanliga hopknutna plastpåsar i vanlig soptunna. Har själv bott i lägenhet utan hiss och inte behövt blöjhink. Man satte ungen i bärsele och bar ut bajset alt sprang ut med det medan de sov.

    Förstår inte alls poängen att spara på bajs i sitt hem :)
Svar på tråden Vilken blöjhink är den bästa?